reklama

mamusie grudniowe:)

hej dziewczyny!!:-)

Maja wspolczuje kradziezy!

Agutka przykro mi z powodu cioci.

Nonek nie martw sie to pewnie dziecieca wyobraznia, dzieci czasami widza rzeczy ktorych nie ma . to tak jak maja czsem "wymyslonego przyjaciela"

Dita co masz na mysli "ze staja sie materialne"?

Roni a co jakies dzieciatko sasiadow?

Cosmo fajnie ze Nanyi sie udalo! pogratuluj jej parki!

ja tez mam czasem takie dziwne zajawki hehe kiedys 15 minut przed egzaminem mowie do kumpeli "pisz gotowca na bank to bedzie" ona na mnie patrzy zdziwiona ale pisze ze mna. malo nie spadla z krzesla jak gosciu podyktowal dokladnie to co mowilam :-D to jakas taka intuicja chyba

reklama
Kasia ja sobie zdaje sprawe z naukowego podejscia, ale jak sama jestes swiadkiem takich rzeczy to robi wrazenie.

Ja wlasnie siedze sobie w domu z Maniunia ( tak mowi na nia Natala) i wlasnie z Natala. Awantury Manki mnie powalaja. Ciagle krzyczy Moje moje moje, oddawaj. Ale daje rade i je godze.

Roni to jest na obrzezach ( mam jakies 500 metrow do granicy). Niedlugo ma to wejsc pod Wroclaw, ale ja sie nie ciesze. Wzrosna podatki i inne. Postaram sie zrobic zdjecia domku, ale nie wiem czy przy moim przesyle wejda. No zobaczymy. Jeszcze wsio nie gotowe, ale mieszkac mozna.

Kicia jak samopoczucie?

No cos tam wrzucilam na remonty.
Nie ma tego duzo, zreszta najlepiej zdjecia jakos dziwnie mi wychodza.

Dziewczyny z Gdanska i okolic. Byc moze w lutym czy jakos tak moj stary bedzie sie wybierac w wasze rejony. Czy jak cos mozna liczyc na spotkanie? Bo chetnie bym sie z nim zabrala zobaczyc sie z wami.

Nie znam jeszcze szczegolow, tylko stary mnie wczoraj poinformowal, ze sie wybiera, wiec jak cos ja chetnie sie z nim zabiore na spotkanko. Dzieki Roni za zaproszenie:-).
Buziaki
Ide nakarmic rojbry:-p.

Jasne że tak, Nonek! A gdzie konkretnie planujecie być? Ja zapraszam do mnie na spotkanko, my prawie w centrum Gda mieszkamy, więc możemy jakoś na starówkę się razem kopnąć, a potem do nas na herbatę czy cuś. Mamy też dużo śniegu pod domem do tarzania dzieci :happy:

Baaardzo lubię takie metafizyczne historie :tak:
I faktycznie Kasia spsuła atmosferę grozy swoim naukowym wytłumaczeniem ;-)

Dita , bosko wyglądasz w tych włoskach ! No cudnie po prostu !

Aga przykro bardzo z powodu śmierci cioci - trzymaj się cieplutko !

Maja no pech :no:

Lucky jakie dołki dzielna mamo !? Nos do góry Słońce ! :happy:

Ja też chce nad morze !!!

No ...

Miko zdrowy , mnie coś łamie w kościach ! i tyle

buźki :-)

reklama
wczoraj miałam napisać, ale mi umknęło :zawstydzona/y: Maja współczuję kradzieży, przekichane

a mówiłam Wam że w sobotę obcięlam maluchom włosy? Mam teraz w domu 2 chłopaczków :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry