reklama

mamusie grudniowe:)

o, BBBruce... jami! zawsze taki dobry typek z niego! i silny, i meski, i odwazny... :-D
Denzel rowniez w tym typie :-D - no czulabym ich wyzszosc nad soba :-D
poslinilabym sie chetnie za to nad Pharellem - i nie dalabym mu zadnych forow
Hugh Granta polknelabym w calosci jak pyszny torcik - troszke byloby mi moze zal wisienki tylko (jak gralby role szczegolnie - ale i jako dziwkarza tez :-D)
nie pogardzilabym na pewno Affleckiem, o ile nie robilby z siebie balwana - ale to tak na raz.
chwilke zamarudzilabym przy panie Hawke.. na pewno daloby rade z nim pogadac.. i nie tylko ;-)

no, tylu mi wpadlo do glowy tak na juz ;-)
nad reszta musialabym pomyslec ;-)

uch ide spac chyba, dwa teksty za mna
najwazniejszych na jutro - trzech idiotycznych analiz - nie napisalam
fuj

lucky
, no generalnie dwa najfajniejsze juz za mna, jeden jeszcze fajny, plus cztery megasyfne. eh. polonistyka :crazy:

reklama
P.S. Cosmo sorki za opóźnienie z przeprowadzką:-(
Przestan najważniejsze, ze Tobie się nic nie stało! a z przeprowadzka może wypali, bo W się tam kogoś jeszcze pytal... :tak:

nja to się w żadnym aktorze chyba nigdy nie kochalam, ze to Bryan Adams czy Chris de Burgh mimo że nie sa ladni, zawsze mnie coś w nich pociagało no i w Jimmym Kelly a tak to ne... no chyba, ze jak miałam z 11 lat to Damięcki :zawstydzona/y:

a mi się jeszcze Johny Deep przypomniał.
W ogóle to ja nie mam jakiegoś sprecyzowanego typu aktora, faceta - musi tylko miec szczegó - to COŚ co mnie powala. U Domogarowa to oczy, u Deepa też oczy, u Kostnera to byly włosy, Leo - tez oczy,hehehe

A tak w ogóle to już kiedys mówiłam,że jak miałabym sie bezczelnie puścić to tylko z Thorgalem :cool2:

kate - no ja nawet nie mówię że w ciebie wierzyłam:-D Gratulacje, a gotówka się przyda;-):tak:Jak ciebie znam to teraz i za lusterko dostaniesz 5 razy tyle ile ci sie należy;-)

dziewczyny w Biedronkach są MEGA wyprzedaże moja mama wczoraj kuopiła lampę na sciane z Kubusiem Puchatkiem za 9.90, zarąbistą torebkę za 9zł i pilke za 0.99gr a maja jak torebką zobaczyła to powiedziała "jaka zajebista torebka o boże zajebista, zajebista mako bozia zajebista"
xx_smiech_big.gif

Od zawsze w mym sercu :rofl2: : Denzel Washington , Nicolas Cage , John Malkovic , Bruce Willis , Al Pacino no i oczywiście piękny Hugh Jackman , a od niedawna , kiedy to na ekrany wszedł Hitman , Timothy Olyphant , który grał też w szklanej pułapce 4 .

Szefunio dziś w dobrym humorku i w drodze do pracy wstąpił do cukierni : przywiózł masę pączków, napoleonek , babeczek , rogalików ... i tym sposobem moja dieta poszła się je bać :sorry2: ale spoko wodza jeden dzień odpustu może nie zaszkodzi . Acha i jeszcze jedno , odkąd się pilnuje z jedzeniem i po tej mojej poświątecznej głodówce mam 3 kg mniej na wadze :happy:

Cosmo :-D to ma Majusia gadane :rofl2:
No Kate fajnie sprawa z autkiem się skończyła ! Niezła rekompensata !
Jak ciebie znam to teraz i za lusterko dostaniesz 5 razy tyle ile ci sie należy;-)
o to to ;-)

Lucky buźki ! :happy:

hehe apropos Denzela
jak bylam na swieta, moja babcia zasadzala sie przed tv
no to pytam co tak sie kokosi
ona ze bedzie film z Denzelem
mowil tak:
strasznie mis ie podoba, mimo ze on taki czarny czarny jest (woli mulatow moja 80 letnia babcia), strasznie przystojny facet z niego i nawet rozowe podniebienie mi nie przeszkadza :-D:-D:-D

hej kobiety
dzis jestem jak polamana:baffled: wczoraj duzo roboty, do tego Brunio o 4 stwierdzil ze sie wyspal:rofl2: o ludddzie
nic, pije kawe moze przezyje

z aktorow to odkad pamietam uwielbiam [teraz jako staruszkow tez]
Jean Reno
Clint Eastwood
Robert Redford

Anitka przepraszam ze cie pominelam:-(ale oczywiscie dam znac:tak:
i gratuluje 3 kg:tak: a szefa zazdroszcze:-D
Kate super z ta rekompensata!!! a z INNI dobre:rofl2:
Lucky dzieki;-) musze powiedziec ze czuje sie super; i w pracy i w domu wszystko sie uklada, no i juz od paru tyg. Brunio nic nie zlapal! [odkad mu daje Kidabion]
Cosmo powodzenia z przeprowadzka

co do wozkow to Maju nie pomoge, my mamy buzza i maclarena xt ale nie wiem jakie maja limity wagi, podejzewam ze 15; ale nasz Brunio wazy 12 kg a do tego prawie wszedzie sam lazi; jedynie na dlugie wyprawy biore wozek zeby go nie nosic jak sie zmeczy:blink:

a i Roniak w zyciu nie schodz jeszcze z ceny!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry