..aenye
Mama grudniowa'06
o, BBBruce... jami! zawsze taki dobry typek z niego! i silny, i meski, i odwazny... 
Denzel rowniez w tym typie
- no czulabym ich wyzszosc nad soba 
poslinilabym sie chetnie za to nad Pharellem - i nie dalabym mu zadnych forow
Hugh Granta polknelabym w calosci jak pyszny torcik - troszke byloby mi moze zal wisienki tylko (jak gralby role szczegolnie - ale i jako dziwkarza tez
)
nie pogardzilabym na pewno Affleckiem, o ile nie robilby z siebie balwana - ale to tak na raz.
chwilke zamarudzilabym przy panie Hawke.. na pewno daloby rade z nim pogadac.. i nie tylko ;-)
no, tylu mi wpadlo do glowy tak na juz ;-)
nad reszta musialabym pomyslec ;-)
uch ide spac chyba, dwa teksty za mna
najwazniejszych na jutro - trzech idiotycznych analiz - nie napisalam
fuj
lucky, no generalnie dwa najfajniejsze juz za mna, jeden jeszcze fajny, plus cztery megasyfne. eh. polonistyka

Denzel rowniez w tym typie
- no czulabym ich wyzszosc nad soba 
poslinilabym sie chetnie za to nad Pharellem - i nie dalabym mu zadnych forow
Hugh Granta polknelabym w calosci jak pyszny torcik - troszke byloby mi moze zal wisienki tylko (jak gralby role szczegolnie - ale i jako dziwkarza tez
)nie pogardzilabym na pewno Affleckiem, o ile nie robilby z siebie balwana - ale to tak na raz.
chwilke zamarudzilabym przy panie Hawke.. na pewno daloby rade z nim pogadac.. i nie tylko ;-)
no, tylu mi wpadlo do glowy tak na juz ;-)
nad reszta musialabym pomyslec ;-)
uch ide spac chyba, dwa teksty za mna
najwazniejszych na jutro - trzech idiotycznych analiz - nie napisalam
fuj
lucky, no generalnie dwa najfajniejsze juz za mna, jeden jeszcze fajny, plus cztery megasyfne. eh. polonistyka

: Denzel Washington , Nicolas Cage , John Malkovic , Bruce Willis , Al Pacino no i oczywiście piękny Hugh Jackman , a od niedawna , kiedy to na ekrany wszedł Hitman , Timothy Olyphant , który grał też w szklanej pułapce 4 .
ale spoko wodza jeden dzień odpustu może nie zaszkodzi . Acha i jeszcze jedno , odkąd się pilnuje z jedzeniem i po tej mojej poświątecznej głodówce mam 3 kg mniej na wadze 
wczoraj duzo roboty, do tego Brunio o 4 stwierdzil ze sie wyspal