reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky a co do pytania, jak wyrabiam bez kawy... grunt to nie siadać, a już najbardziej to się nie kłaść. :tak:

Moje małe dziecko skrycie najadło się amfy. Od rana nie spało i nie zamierza :sorry2:

Cześć Kicia :-)

reklama
hej Wam
Kiciu wielkie gratulacje fasoleczki...widze ze duzo mnie ominelo.Nikt skrociku nie chce trzasnac.

Roni ja tez jestem za zebys nie schodzila z ceny, za duzo stresow i odpowiedzialnosci zeby za pol darmo pracowac.

Anita gratki z 3 kg. A moj men od czerwca schodl juz 14 kg.Nie je po 18tej i juz.Oczywiscie jak jest impra to sobie nie odmawia. Wszystkie spodnie sa mega za duze :szok:...i znowu zakupy

Ach musze ktoregos dnia pochwalic sie naszym mieszkankiem na remontach,ale mam lenia i nie chce mi sie szukac aparatu.
Dzisiaj 2gi raz od kiedy jest Mercunia z mezem wychodzimy sami w tany.Boziu jak ja sie ciesze ze juz w Polsce jestem,ze jest babcia (ktora tez wrocila w pazdzierniku na stale z Wloch)..tylko jeszcze napic bym sie chciala,no ale na to tez przyjdzie czas.

Anitka ja też bym chciała, .....szybko od świąt 3 kg:szok:,

no ale widzę że to niejedzenie po 18 daje dobre rezultaty, bo mąż Sary tym sposobem zgóbił duuuużo:tak:, więc muszę zastosować u S

Kasia dobre to jak sobie radzisz bez napoju Bogów:-D

a co aktorów chmmmm???, ogólnie to nie mam preferencji , byleby nie mięśniak i nie Jim Carry i jest ok.
może mało filmów oglądam, ale z lat młodości to Patryk Swaze, a to pewnie przez mój pociąg do tańca

Kurcze a ja dzis siedzialam z ta zaciazona kumpela ponad dwie godziny w przychodni bo opoznienie mieli a ma podejrzenie wczesniejszego rozwarcia. I w sumie tylko po to zeby dostala skierpwanie nia usg bo tu ginekologicznie nie badaja w ciazy.

Kate gratki wygranej.

Pingwinku tez juz bym tak chciala...babcia blisko, rodzinka, przyjaciele...

Anita 3 kg super wynik

Kasia Macius pewnie z Marika wciagal bo ta tez lata jak oszalala bez spania;)

Ja za to siedzialam przy kompie do 2.30 i padam

Kiciu ano dziewczynki dobrze sie maja.Mercedes marud i buntownik od 3 tyg wiec wychodze z siebie,a Sarenka aniolek,spi cale noce,chce już siadać!!! no i \ciąąąągle sie smieje.Wazy chyba 7 kg i mierzy 65-66 cm.Jednym slowem jest DUŻA.Zastanawiam sie kiedy sie zrówna z Mercedes (12 kg):-D
Zdjecia wstawie jak przeinstaluje kompa.
Kasia,Maja moje tez nie chce spac w dzien,ale siedzi u siebie w lozku 1-2h i mam ja z glowy.

Mercedes nie chce spac w pieluszce i jest problem bo nie umie nie sikać przez sen.W nocy kolo północy zakładam jej na śpiąco,ale nie wiem czy to dobry pomysł.

hej kochane!

ja ostatnio w srednim humorku, a dzis to juz w ogole :(((, wrocila dziewczyna ktora zastepowalam no i niestety nie udalo sie mnie wywalczyc bym zostala, no i bede pracowala juz tylko tydzien, tak mi zal, fajna praca to byla, z samymi facetami co bardzo mi odpowiadalo, bo fajny swojski klimat i w ogole zewsze jakos wolalam sie przyjaznic z kolesiami niz z dziewczynami ;) i tak sie tam oswoilam juz i tak szybko to zlecialo, serce mi peka naprawde, jeden plus ze szef sie dowiedzial ze gdzies kogos potrzebuja i od lutego niby mam zaczac, ale co z tego, J wyszedl do kumpla a ja siedze przed kompem i z zalu mimo woli mi lzy leca, niestety juz taka moja natura...

Anitka gratki zgubionych kg
Kate no kiepsko z yum lusterkiem, choc z drugiej strony dobrze ze to nie pozostale opcje
Roni popieram dziewczyny, odpowiedzialnosc ogromna, te 6 zl to juz minimum
Pingwinku witaj!! Fajnie ze ci dobrze w Warszawie
Cosmo dobrze sie dzis czujesz??
Kasia Peter jest the best, hehe a MAcius skrycie najadl sie amfy ;))))
Nona super mieszkanko

ja zaraz powstawiam kilka zdjec naszego balaganu ;)

Pingwinek - witaj!!!!
kasia- amfa bomba:-D:-D:-D
Anitka - a ty to niby z czego zrzuciałaś te kg? Z kości na ości?:dry:
Agaton - rozumiem cię doskonale. Nie martw się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A nuż w nowej pracy będzie jeszcze fajniej?

a ja ide na nagą broń, hehe. Od zawsze ten film mi humor poprawia:-D

Helou
U mnie jak zawsze urwanie jaj.
Pingwinku Witaj kochana, pojawiaj sie czesciej! Wstawiaj foty swoich aniolkow, Sara duza jest ze hej:-).
Agaton wspolczuje z praca. Moze w tej nastepnej bedzie tez tak dobrze? Trzymam kciuki.
Maja a moze zmienisz zawod i zostaniesz akuszerka?;-)
Anita gratki:-).
Dita dawaj tu skrot dla Pingwinka! Ty robisz to najlepiej:tak:.

reklama
pingwinek u mnie to samo z Helena, sciaga pieluche i musze uwazac zeby zanim zasnie jej zalozyc, bo juz kilka razy nie zauwazylam ze sciagnela i byla pompa w lozko:baffled:

lece kapiel robic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry