reklama

mamusie grudniowe:)

ojejku ale tu dzis pustki:szok:

agaton kiepsko z ta praca, ale najwazniejsze ze cos innego sie szykuje, zawsze lepsze to niz nic

ale sie ciesze ze jutro sobota, dobija mnie to wieczne spieszenie sie

teraz woze Hanke do przedszkola na 9 i ledwo sie wyrabiam ze wszystkim, nie bardzo sobie wyobrazam jak bede je musial wozic na 8, szok normlanie

Hanka tak sie grzebie rano, ze szalu dostaje, prawie ngdy jej sie nie udaje calego sniadania zjesc, ze wstawaniem tez jest problem

bleeee

do jutra, pa

reklama
Witam sie wieczornie
Ja na moment bo padam już Maja ma etap jem co chwila i noc i dzien masakra jednym słowem boziu maze o kawie ale sposob kasi jest najlepszy ja moge spac nawet na klopie :-D w wannie nie siadam tylkoprysznic biore bo sie boje ze sie utopie :rofl2: licze ze minie
I chyba zeby jej zaczynaja rosnac kolejna wczesno zabkujaca filip cgyba w 4 miechy miał juz zeba
Kate wspołczuje lusterka
Cosmo ale twoja corcia wygadana
Anitko gratuluje tych kilogramow
Lucky ja na takim zadupiu ze chyba tydzien bym do ktorejs z was szła :-D
Pingwinku witaj i pisz czesciej i fajnie ze idziecie sami gdziec sie pobawić
U nas też Filip przechodzi etap maruda do kwadratu
Agaton szkoda pracy :-(
Aenya zdrówka dla was wszystkich
Co do aktorow to Bodzio Linda i nikt inny :tak: Sare oglądałam ze 30 razy

johnny deep
sean penn ( tu zawsze sie slinie)
nicolas cage ( dzikosc serca ahhhhhhhhhh)
benicio del toro
al pacino
brad pitt slodki ale jednak zabojczo przystojny mimo iz gustuje w brunetach ( prosze popatrzec na mojego szymona hehehehe)
ja lubie taki typ zlych chlopcow ;-), przede wszystkim musi byc COS
tacy wychuchani pieknisie to nie dla mnie

lucky i nonek
jutro pojde i poszperam
bylam dzisiaj i przebrane juz mocno ale jeszcze sa
a co dla Julki chcesz?

co do pieluch nocnych to zakladam glutowi takie wciagane jak majtki i nie sciaga bo mialam to samo

Dla Pingwinka:
sugar - więcej jej nie ma niż jest, bo jest w Łodzi jak jej nie ma... zakupiła worek przebieranek dla rodziny;-)
Lucky - Lucky pasterzem w jasełkach, po staremu
kate - po roku wygrała sprawę siedzeń w fiacie wynik + 5 tys w kieszeni;-)Nie narzeka na brak klientów;-)
Anita - pracuje, pracuje pracuje pracuje, jak nie pracuje to odsypia lub zrzuca ,,nadmiar" kg;-)
atol - po staremu, kto żyw dla niej wymienia podobających się aktorów (czekamy na twoje typy pingwinek;-))
kasia_z - razem z kamila, lucky i pewnie roni - oddają hołd kawie pijąc ją lub nie - oraz amfie którą to Maciuś prawdopodobnie zażywa :cool2:
nona - w swoim domku przeprowadzona, na ,,remontach" zdjęcia
cosmo - przeprowadza się lada dzień w mały domek nonków
aenye - wsiąka w studencką brać bo jej za bardzo nie widać a jak widać to optymizm z daleka;-)
agutka - próbowała pandą (chyba) przestawić źle zaparkowanego tira, kurna nie dało się, panda skasowana:dry:
maja - Marika w gadaniu próbuje pobić rekordy Pitula kasi_z, w normie są teksty typu ,,słabo kufa":cool2:
Kicia - po tonach wprowadzonej w życie lektury ,,jak mieć dziewczynkę" - przy nadziei - moim zdaniem córcia jak nic;-)
kasu - kariera zawodowa kwitnie, kolejka do tatoo ogromna, zdaje się ze pierwsze wolne miejsca za dwa lata;-)
Roni - ma szanse zarabiania pod postacią opieki nad kolejnym berbeciem, trzymamy kciuki żeby nie spuszczała z ceny:no:
dita - czili ja - starość nie radość, jestem w trakcie wykrywania wady serca pt wypadanie płatka zastawki, a co, kurna, kamienie żółciowe po tacie to serce po mamie, na cos kiedyś trzeba umrzeć;-)
I tym optymistycznym akcentem kończe skrót jak mi sie cuś przypomni to dam znać:cool2:

Ostatnia edycja:
dita jestes niesamowita:-D

u nas akcja pielucha znow, w nocy tak mi sie wydawalo ze wstala, zrobila runde po mieszakaniu, cos tam majdrowala przy pieluszce

no i okolo4 sie obudzila i wola ze chce pic, wstalam, patrze a pielucha sciagnieta, Helena bez spodni w lozku, na szczescie nie zsikala sie, poszla do kibelka, zrobila siku, juz jej pieluchy nie zakladalam i do 8 przespala bez sikania

sugar zastanawialm sie nad tymi majtakiam, ale one chyba mniej chlonne od tych zwyklych?

a jak Helena mocno spi i zsika mi sie ze dwa razy to sie przesikuje:dry:

ale macie przekro aktorski:-D

moze zrobimy sobie zabawe glosowanie na najprzystojniejszego aktora:-D

jak bede miala czas to poszukam zdjec i cos takiego wykombinuje:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry