Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ooo, Aniowe urodziny :-):-):-)
Wszystkiego naj naj dla Ciebie, a w szczególności, żeby dzieciaczki pięknie rosły i grzeczne były, małżonek cię rozpieszczał, a kasa płynęła strumieniem! :-):-):-)
Aneczko!!! wszystkiego naj naj naj! i zeby wszystkie klopoty zniknely jak we mgle! i zeby milosc kwitla bezustannie a dzieciaki dawaly w kosc jak najmniej ;-) buziaki!!!
spelnienia marzen, duzo spokoju i jakichs szalowych wakacji!
ja back w warszau, nic mi sie nie chce, generalnie jakis dol ii te pe
ja mieszkalam w Londynie jakies 7 lat temu przez ok 7mc wiec nie wypowiem sie co do Londynczykow
moja przyjaciolka ma dom na hampsted, maz ma wlasne studio nagraniowe i ogolnie hajlajf i posz z kazdego kata tu moge sie cos wypowiedziec jako ten patrzacy z boku
a Londynczykow lubie, wkrecilam sie nawet w ten serial
a chcialam zobaczyc tylko jeden odcinek bo moja znajoma byla kierownikiem prod w produkcji w Londku
Roni wszelkiego Najlepsiejszego, czego tylko dusza zapragnie! Ty sie nie kompleksuj nic a nic! Np. jak dzieci sie odchowaja, ty bedziesz dalej mloda i chetna do zabawy i pelna zycia!!!
he he jakies jazdy z powodu zbyt mlodego wieku, a to ci dopiero, tez bym tak chiciala
ja juz niedlugo bede miala kryzys wieku sredniego
ja bylam w Londynie strasznie dawno temu na kursie jezykowym 3 tygodnie, jedyne co zapamietalam to mega drozyzne i uczucie biednego Polaka za granica brrr, na szczesciepoznalam tam dziewczyne z bardzo bogatego domu i mialam sponsora
teraz juz od jakiegos czasu choruje na Stany, po prostu choruje, musze sobie zmienic paszport i postarac sie o wize, mam nadzieje ze dostane i jade bez dwoch zdan!
laski, nie moge
Filip mial znowu inhalacje, wlaczylam mu tradycyjnie juz mumu, i po inhalacji jeszcze siedzi w swoim foteliku i oglada te bajke. nagle zaczyna sie chichrac w glos, normalnie z bajki, jak z komedii najlepszej i tak juz od 10 min beka totalna!