reklama

mamusie grudniowe:)

joł dupencje
ja dzis sama na wlosciach bo meusz na sluzbie :baffled:

ja ogladam na wspolniej, ale minie muli cos ostatnio, wiec przestalam
lotsow i innych nie ogladam, tylko desperatki (ma ktos wsie serie?)

moj Jasiek dalej wstrzemiezliwy w mowieniu
no i pieluch nie da sie pozbyc bo Blanka ma, on tez chce i koniec :sorry2:

reklama
Ta Roni ... dzieciaki tak wlasnie maja. MOja MArika tez sie uwstecznia jak mlodsze dzieci widzi. Na szczescie nie w strone pieluch ale np z butli zesmoczkiem mleko chce pic a ze nie mamy zadnej w domu to kaze mi udawac ze ja karmie z butki.

Filip za to rozgadany na maksa, moglabym go zjesc, taki jest slodki! :-D
wczoraj puscilam mu na kompie 'old MacDonald had a farm' , potem jadl kolacje, a D siedzi przy kompie. Filip ciagle 'ijajo,ijajo'. ja do D: slyszysz, pusc mu ijajo!
a Filip: 'tata, sisiś, ijajo daj!' :-D

albo dzis, przy sniadaniu, ten wstaje i do mnie:
'mama,tań, oć tam, pić daj' i pokazuje na wode truskawkowa :-D

sorx, ze tak sie nim chwale ;-) ale nie moge uwierzyc, ze on miesiac temu nic nie mowil!!! jakies mama,tata,daj tylko.. serio!!!
takze Roni, bez obaw, jak zacznie,to sie nie zorientujesz,kiedy cie zagada :-D

i w ogole zeszly mu juz te opuchlizny :-)

:-) Super gadułki :-) Masakrycznie to jest jak się rozgadują.
Ja o swoim nie piszę, bo już całkiem w kółko nadaje ;-)
U mnie za to przełom pieluchowy. Generalnie zaczął dziś poranek od kupy i siku na nocniku, przed spaniem też sobie siknął w nocnik. Normalnie szok. Może się niedługo pozbędziemy pieluch. Na razie umie zrobić tylko, a nie wie że mu się chce. Ale powolutku...
Maciek za to się zamienił w dziecko z mózgiem i żyć nie daje. Leżeć to nie, bawić się samemu nie, ogólnie zabawiaj, a najbardziej to siadać chce. No i tyle spokoju miałam.

D. strasznie przynosi w kółko jakieś ryby ...
"ja wiem że za wcześnie ale może przeżyją... najwyżej zdechną"
;-)

Akwarium wklejam:
img5528pd5.jpg

img5531uj3.jpg

a jeszcze sie pochwale, ze Filip umie:
spiewac:
Panie Janie
Sto lat
Wlazl kotek na plotek
Twinkle twinkle little star

mowic:
Babciu, Dziadku
Samochwala
aaa, kotki dwa
W pokoiku na stoliku

oczywiscie nie spiewa/mowi pelnymi zdaniami, zwykle ostatnia sylaba,slowo, czasem dwa, np.'anie janie,(ja: rano),on:tan' itp ;-) albo: (ja) w po.. (on) iku, (ja)na sto.. (on)liku itd :-D
i jak sie domaga,musimy po kilkanascie razy dziennie powtarzac, zwykle w kapieli :-)
przedszkole to supersprawa!!!

Gratki dla Filipka..u nas tez sie rozgaduje ze milo. Ostatnio spiewa kolysaneke "aaa aaa byly sobie kotki dwa"

Kasia u nas z mlodza jest dokladnie to samo, minal czas spokoju i zajmowania sie soba...

kasia, fantastyczne akwarium!!!!
D kumpel hoduje piranie,ponoc mega latwe w utrzymaniu, a super widowisko :-) widzialam, naprawde fajne rybki :-)

fajnie dzieci mowia

mojej sie geba nie zamyka w gole, nawet programu w tv nie mozna obejrzec bo komentuje cos tam sobie:sorry2:

akwarium swietne

moje marzenie - akwarium morskie, moze kiedys

kasia gratki pieluchowe

u nas tylko do spania i na spacer, bo boje sie wpadki, ale zazwyczaj wraca ze spaceru z sucha pielucha, jak sie zrobi cieplej bedzie bez pieluchy smigac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry