reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
świnka piszczy to fakt.
Ale tak fajnie warczy jak się ją głaszcze:-D

No dobra, ja właśnie czytam wszem i wobec wpadki po różnych metodach antykoncepcji:baffled:
Ciążofobia górą zwłaszcza że jutro czekam niecierpliwie na @:baffled:Dopiero jutro a ja dzis już panikuje a co;-)

U nas były chomiki, myszy, świnki morskie, koty, żółw. Najgorsze były myszy jak się ich zrobiło 22. ;-)
Najfajniejsza z menażerii to była świnka morska, super się oswajają :tak:

D. z okazji dziadków na wsi hodował już chyba wszystko.
Kiedyś siostra D. miała chęci hodowlane, to na strychu u dziadków wyhodowali 60 królików :-D:-D Jakieś monstrualne ilości psów, kotów, również chomiki, świnki morskie, nawet była hodowla bielinków...nie ma to jak presja dzieci na hodowle ;-):-p

My mamy psa, kota i rybki
kiedyś i papugi odziedziczone po cioci
no i inne ptactwa
co miałam ochotę wytępić co do jednego
bo nawet zasłona nie pomagała:baffled:
4 rano a to wszysto skrzeczało

U mojego po diagnozie kate musze migdał zbadać, nie dość ze choruje, to jeszcze japa non stop otworzona i język wyciągnięty:baffled: I sepleni że szok, przez ten wyciągnięty język;-) Ja miałam trzeci migdał, wycięty, być moze ona też ma, rodzinnie tak:dry: Luduuuuu, jak ja mam dośc chorób młodych!!!!

Tak:tak::tak::tak: jak dziecko oddycha przez buzię, chrapie w nocy, mówi przez nos lub sepleni i często choruje to zawsze proszę o konsultację laryngologa /DOBREGO!!! i specjalizacja: dzieci!!!/
bo to z reguły trzeci migdał:baffled:

Moje dziecko wstało chore :confused: Filip kaszle potwornie
Prosze o rady jak pozbyc sie kaszlu
Pingwinek pisał cos o Sinecod i prawoslazowym na noc kto co innego poleca sinupret cos przestał działac u nas po ostatniej miesiecznej chorobie

reklama
My na zapalenie oskrzeli przy masakrycznym kaszlu dostaliśmy na noc Differgan :tak:
Prawoślazowy możesz dawać osłonowo 3x5 ml plus zwiększona dawka wit. C (2x5 kropel, albo nawet 3x5 kropel cebionu)
W dzień coś typu Mucosolvan - wykrztuśnego i rozrzedzającego śluz
Plus oklepywanie, pulmex na noc, maść majerankowa, lipa z maliną, dużo picia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry