reklama

mamusie grudniowe:)

Mojej koleżanki mama jest dystrybutorem biokolagenu ;-) Też jakoś silnie wierzy że to lekarstwo na całe zło świata...
Na wrześniówkach mam dziewczynę, co miała chorobę genet. przy urodzeniu (jak to genetyczne choroby), miała nie żyć, być kaleką do końca życia, a generalnie jest zdrowa, ma zdrową córeczkę... i bez leków żadnych...o.

Agutka, u mnie Pepe uwielbia za to smarowanie wszystkim, generalnie dzień bez smarowania to dzień stracony :-D

PS Zielsko przyszło. D. będzie sadzić, ja zielska nie tykam :sorry2:;-):-p

reklama
dzięki dzięki :zawstydzona/y:
właściwie to jem wszystko , ale w zmniejszonych ilościach , ale powiedzmy po 19:30 staram się nie jeść ;-)

Ja seriali nie oglądam . Nie mam kiedy . Ale jak mnie najdzie to asekuracyjnie mam wszystkie serie Star Treck pościągane :cool2:

No ... ja to życzę Wam wszystkim zdrowego , słonecznego , spokojnego , bądź jak kto woli mniej spokojnego weekendu :happy: Ja z racji , ze jeszcze nie pofatygowałam się po nowy modem jestem w domu bez neta , zatem do poniedziałku :sorry2:

hehe!

ja mam humor taki, ze tylko pod niebo skakac. po wczorajszych masakrycznych podejrzeniach dzisiaj moge odetchnac - morf zla, crp bardzo wysokie, a gardlo mocno czerwone (wczoraj jeszcze 'zdrowe'). takze ewidentnie zakazenie bakteryjne, dokladniej zapalenie gardla i wezlow chlonnych. chcialam usciskac lekarke ;-) oczywiscie sie nie ciesze, zechory, ale wole angine i pewnosc,ze to nie zadne bialaczkowe raki :no: :zawstydzona/y:

kasia, atol,
reszta - dzieki za odp. tak wlasnie myslalam z ta nona. jakbym byla desperatka, to bym wydala ten tysiac,ale poki co poczekam ;-)

ja katuje gotowe na wsio, kochane klopoty (wsio obejrzane i nieodzalowany koniec serialu, mimo nierozwiazania watkow!!!), czasem idiotyczne mjmilosc i jakies tam bez sladu, dowody zbrodni, jak sie nawinie akurat.
i wciagnelam sie w medium, ale zdjeli z n-ki :crazy: i dextera troche, ale rzadko.

lostow nie moge zniesc ;-) chociaz czasem wlacze,zeby sie posmiac i powyginac wyobraznie. sexow tez nie znosze.

ufffffffffffffff!

pingwinku
, masakra z ta cipunia!!! niemozliwe az. pierwszy raz o czyms takim slysze. biedna malenka :-( oby sie obylo bez skalpela!

lucky
, ja ciebie rowniez sciskam :-) a z oczkami poki co nie ide, wole juz wycierac rope niz go narkozowac, glodzic i usychac przez dobe. a poki co odpukac od miesiaca jedno oko juz nie ropieje, a drugie bardzo rzadko. odpukac!

ps dobrze, ze Fiol teraz tydzien w domu, bo w przedszkolu panuje szkarlatyna :szok:

Aenye a widzisz, warto sluchac ciotki Nony. Od razu stawialam na angine. Juz tyle razy przerabialam to z Julka i sama mialam, ze objawy typowe dla mnie na angine, lacznie z bolem brzucha przed wywaleniem gardla.

Ja kiedys mialam taka ze szczekosciskiem, przesunieciem sie zuchwy od spuchnietego migdala i wezlow. Na poczatku tez mialam taka banie, ze bylam pewna swinki.

Ja jak ogladam to CSI wsie, kryminalne zagadki Las Vegas, i ogolnie takie "medyczno-doswiadczalne kryminaly", Lostow nie znam:sorry2:, sex mnie jakos sredni bawi. czasem gdzes zerkne na Ugotowane.

Dzieki za cynk ze sklepem 24. Ta cipcia wyglada na sklejona nie zrosnieta wiec ja smaruje oliwka na razie i troche rozciagam na boki. Kamila a u nas odwrotnie, jeszcze zaden prywatny nigdy nie zajzal w cipke, a w przychodniach i FR i PL zawsze. Nie wiem moze maja odgorne zalecenia co by wylapac patologie w rodzinach???

Moje dziecie tez sikalo do wanny i pilo wode, ale od 3 tyg po namowach,tlumaczeniach zaczela sikac na nocnik, nawet w polowie kapieli kaze sie wyjac bo chce siku.

Kamila moja sie podciaga do siadania od miesiaca, a teraz juz nie chce siadac tylko podciagana od razu wstaje na nozki. Ale nie patrz na nas bo po Mercedes kaskaderce wszystko sie moze zdarzyc ;-) Ja sadzam Sare (siedzi trzymana za jedna raczke) ale widze ze ona chce,sama sie stara z lezacego podciagac wiec jej nie zabraniam....podobno dziecko wie najlepiej na co jest gotowe.

Anita gratki kilogramow na minusie!!!!

Lucky :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z seriali jak mam czas to lubimy z mezem Na Wspolnej, ale od kiedy jest o 20tej to ciezko.Lubimy tez Akta zbrodni i takie podobne.

Ostatnia edycja:
Nonek, bez kitu, ty doktor nona z bb sfory, hehe :-) dobra diagnoza :-D

sugar
, bidaki. moj dostlal drugi antyb. pod rzad. yummy. :crazy: pytalam, czy zastrzyki nie lepsze (u nas cudownie ozdrowial na kilka miechow po nich), ale ponoc nie..

u nas urynoterapia total. hehe ;-)

ejo

wreszcie weekend

alesmy dali z T czadu wczoraj, glowa mnie boli:-p

z seriali ogladam chirurgow i teraz koncze czysta krew sciagnieta z netu

duzo zdrowia dla chorych

jak ja bym sie chciala pozbyc mojej oponki, a nic nie dziala, jem malo, zero slodyczy i nic, chyba tylkocwiczenia, a nie chce mi sie bleee

moze z tym pasem sprobuje co go maja pokazywala

Witam sie z rana u nas wiosna za oknem :-D:tak: zaraz spadam z Majka na mamababy fitnes :-)
Co do kilogramow to u mnie narazie rewelka :tak: jem ile chce ogolnie same słodkoski i wygladam jak przed ciazami dwoma :-p
Czy wam mierza dzieci jak byłam z mała na szczepiniu to nam nie zmierzyli pani powiedziała ze nie zalecane a wszedzie dudnia o akcji mierz swoje dziecko :confused: juz nic nie kumam
Aenya dobrze ze to tylko angina zdrowka zycze i super ze maksiowi juz prawie nie ropi to oczko
atol to sie kac nazywa ;-)
Suger zdrowia dla małej nasza lekarka mowi ze poprawa po antybiotyku po 3 dniach ale jesli wogole nie widac zadnej poprawy to znaczy ze nie trafiony u nas tak było

reklama
kamila z tym mierzeniem to chyba u starszych dzieci

ale moje chyba mierzyli, bo w ksiazeczce mam wpisywane, ale tak pi razy oko jak pamietam:-p

no wlasnie z tym chudnieciem, to u mnie juz chyba kwestia wieku, jakies zmiany hormonalne, czy zwolniona przemiana materii:no:

blee starosc nie radosc

musze sie zaczac ogarniac troche i smignac dzis z dziewczynami do Lazienek czy Wilanowa, jakos ladnie u nas tez

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry