Kasia wiesz najważniejsze by nazwać coś ekstra, a potem jak fajnie brzmi to sie i sprzeda lepiej;-) Ściskam.
Kurka piszę każdej i czytając to wychodzą mi same mamałygi
Więc ogólnie zdrowia życzę wszystkim.
Pingwinku nie martw się, rozkleją się. A i zwykła parafina ciekła też dobrze robi. A olej lniany do kupienia w sieci 24. I słuchajcie podawajcie go dzieciom które nie tolerują tranu, bo ma kwasu omega;-)
Nona a Ty jak sie czujesz, wogóle toś wielka (ciągle myślę o tym rosole Majkowym). I jak dziewczyny???
Atol a pytałaś Hani o co kaman? Moze cos sie stało w przedszkolu? Dasz radę w pracy;-)
Maja daj znać jak sie dowiesz co to za szczepienia. O ucho mi najbardziej chodzi
Aenye bardzo pozdrawiam. Ps na kiedy idziesz z oczkami
Wszystkie pozdrawiam.
AAAAAAA
Słuchajcie D w wannie:
-Domisiu zrób siku zanim naleje Ci wody...(bo sika do nalanej i od nowa mu zmieniam, a do nocnika juz nie chce przed kąpaniem tylko do wanny
)
Łapie się za ptaszka i mowi "to ogon", myslałam ze padne ze śmiechu, a ten dodał "ogon nie działa, nie siku..."

Kurka piszę każdej i czytając to wychodzą mi same mamałygi

Więc ogólnie zdrowia życzę wszystkim.
Pingwinku nie martw się, rozkleją się. A i zwykła parafina ciekła też dobrze robi. A olej lniany do kupienia w sieci 24. I słuchajcie podawajcie go dzieciom które nie tolerują tranu, bo ma kwasu omega;-)
Nona a Ty jak sie czujesz, wogóle toś wielka (ciągle myślę o tym rosole Majkowym). I jak dziewczyny???
Atol a pytałaś Hani o co kaman? Moze cos sie stało w przedszkolu? Dasz radę w pracy;-)
Maja daj znać jak sie dowiesz co to za szczepienia. O ucho mi najbardziej chodzi

Aenye bardzo pozdrawiam. Ps na kiedy idziesz z oczkami

Wszystkie pozdrawiam.
AAAAAAA
Słuchajcie D w wannie:
-Domisiu zrób siku zanim naleje Ci wody...(bo sika do nalanej i od nowa mu zmieniam, a do nocnika juz nie chce przed kąpaniem tylko do wanny
)Łapie się za ptaszka i mowi "to ogon", myslałam ze padne ze śmiechu, a ten dodał "ogon nie działa, nie siku..."

tak czy inaczej tylu zwolenników , co i przeciwników - ja jestem na nie ! 
normalnie bez kłopocików w emki się wbijam , co jeszcze niedawno było marzeniem .
tylko prywatnie jak był pediatra to zajrzał wszedzie