reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia wiesz najważniejsze by nazwać coś ekstra, a potem jak fajnie brzmi to sie i sprzeda lepiej;-) Ściskam.

Kurka piszę każdej i czytając to wychodzą mi same mamałygi:baffled:

Więc ogólnie zdrowia życzę wszystkim.

Pingwinku nie martw się, rozkleją się. A i zwykła parafina ciekła też dobrze robi. A olej lniany do kupienia w sieci 24. I słuchajcie podawajcie go dzieciom które nie tolerują tranu, bo ma kwasu omega;-)

Nona a Ty jak sie czujesz, wogóle toś wielka (ciągle myślę o tym rosole Majkowym). I jak dziewczyny???

Atol a pytałaś Hani o co kaman? Moze cos sie stało w przedszkolu? Dasz radę w pracy;-)

Maja daj znać jak sie dowiesz co to za szczepienia. O ucho mi najbardziej chodzi:tak:

Aenye bardzo pozdrawiam. Ps na kiedy idziesz z oczkami:confused:

Wszystkie pozdrawiam.

AAAAAAA
Słuchajcie D w wannie:
-Domisiu zrób siku zanim naleje Ci wody...(bo sika do nalanej i od nowa mu zmieniam, a do nocnika juz nie chce przed kąpaniem tylko do wanny:baffled:)
Łapie się za ptaszka i mowi "to ogon", myslałam ze padne ze śmiechu, a ten dodał "ogon nie działa, nie siku...":-D:-D:rofl2:

reklama
lucky :-D:-D

ja tam nie zmieniam wody jak sikaja do wanny, od sikow jeszcze nikt nie umarl ;-)

u mnie noc srednio slaba
ale nie daje mlodej jeszcze antybiotyku, zobaczymy jak bedzie dzisiaj
mlody sie poklada ale nie jest zle

Ostatnia edycja:
ja pierdziu, nie ide z Helena na spacer:dry:

ja tez nie zmieniam wody, Helena czasami sie nawet jej napije, urynoterapia:-p

lucky pytalam Hanki o co chodzi, ale jakos nie uzyskalam odpowiedzi, jakos w ogole trudno od niej cos wyciagnac

np "co robilas w przedszkolu?"

nie pamietam
albo
nie wiem
albo jestem zmeczona i nie moge mowic:baffled:

Nigdy nie wierzyłam w takich pseudolekarzy .
Chociaż ostatnio gdzieś się natknęłam na artykuł o różnorakich uzdrowicielach tybetańskich i jakimś tam z Ukrainy , ale to raczej inna bajka :sorry2: tak czy inaczej tylu zwolenników , co i przeciwników - ja jestem na nie !

Lucky padłam z ogonka :-D buźki dla Ciebie Słońce !

Atolka wyjdź na spacer zobacz jak fajowo ptaszki ćwierkają :tak: no wiosna jak nic :happy:

Dla chorutków oczywiście zdrowia dużo ! :tak:

Aaaa no i się pochwalę jeszcze :
kolejne 2 kg na minusie :cool2: normalnie bez kłopocików w emki się wbijam , co jeszcze niedawno było marzeniem .
No i dziękuję za komplementa przy fotce na nk ;-)

buzi !

Hej Babki
Anita gratuluje zgubienia zbednych kg :tak:
Lucky padłam z tego ogona :-D:-D:rofl2:
Suger, Aenya, Cosmo, zdrowka dla dzieci
Pingwinku nie martw sie napewno sie rozkleją :tak: a swoja droga to mi jeszcze zadna lekarka w przychodni małej pieluchy nie zdjeła :no: tylko prywatnie jak był pediatra to zajrzał wszedzie
Maja fajnie ze przeprowadzka bez pospiechu

A moj dom spi :-) M po pracy w nocy Filip padł i Maja tez ufff jaka cisza :-)
Jutro mama zabiera mi Małego na dwa dni odetchne troszkę :) ale znajac mnie bede sprzatac jak głupia
Co lepiej działa na kaszel syrop z czosnku czy cebuli?? Poprosze o przepis na czosnek od razu bo nie moge go nigdzie odgrzebac tu
Aha kiedy wsze dzieci zaczeły sie podciagac do siadania? Kasia Pingwinku sadzacie juz wasze najmłodsze??

I tak nie z gruszki i pietruszki jakie seriale ogladacie??
Od razu odpowiem ja :-) Dr House i SCI mIami

Californikation i sex in the city the best

Lucky nizly ten'ogon'

Kamila wyciskasz ok 3 zabki czosnku zasypujesz 4 lyzeczkami cukru, czekasz az czosnek pusci sok i dodajesz ok 4 lyzeczek wody mieszasz i gotowe.
Z cebuli nigdy nie robilam.

Anita grtki chudniecia...chetnie bym te 2 kg zabrala dla siebie.

Kamila, mój się trochę podciąga, jak się go w półleżącej pozycji trzyma, np na kolanach, to siada. Z tydzień temu zaczął. Ja nie sadzam generalnie. Pepe siadał dopiero w 8 miesiącu. Kompletnie się nie podciągał nic, usiadł z raczkowania.

Z seriali to nie mam tv :-p

Lucky, padłam z ogona :-D

Ze szczepień słyszałam że są nowe pneumokoki 13 walentne, ale w pl chyba jeszcze nie ma.

Anitka, gratki chudnięciowe.

reklama
:-D hehehe DR Nona moja teściowa jest jedną z czołowych dystrybutorek tego czegoś, właśnie miałam się Kasi pytać co myśli o składzie tych tabletek co mają.
Ja na własnym przykładzie testuję niektóre, bo mi je teściowa podtyka, ona oczywiście uważa że to jest lekarstwo na cały badziew chorobowy, no i oczywiście non stop podaje przykłady uleczeń, ciąż które z medycznego punktu widzenia były niemożliwe, nawet ma koleżankę, której wW-Wa lekarze nie dawali szans nawet jej nie zakwalifikowali do leczenia onkologicznego, a zaczęła stosować Nonę wydawała ok 1000 zł miesięcznie na produkty i ku niedowierzaniom lekarzy na dzień dzisiejszy jest zdrowa ,a był chory szpik.
Twierdzi że jest to super na alergię i wiele wiele innych schorzeń, a efekty są widoczne dopiero po 3 miesiącach regularnego stosowania.
Osobiście nie mam zdania na ten temat, ja nie lubię jak mi ktoś na siłę próbuje coś dawać, a ona właśnie to robi narzuca mi swoje teorie, a ja mam medyczne podejście do tematu, ona natomiast podejście jak by tu powiedzieć "czary mary"
Czy działa ona twierdzi że tak, ja nie sprawdziłam na własnej skórze i obym nie musiała:sorry2:

Co do seriali, to oglądam chyba 5 sezon " Przyjaciele" ściągnięte z neta, z telewizyjnych żadnego, od czasu do czasu Złotopolscy w niedzielę, bo wtedy Alicja zazwyczaj śpi, a nic innego ciekawego nie ma, czekam na Ranczo nowe odcinki, a te Pierwsza miłości, Na Wspólnej itp. to dla mnie nieznane historie.
Lostów już obejrzałam :tak:i nadal czarna magia:crazy:

Anitka super, no i co tylko po 18 nic nie jesz:confused:
Kasia i jak przyszło zielsko;-)
Lucky :-D,
Atol widzę że Hania idywidualistka:sorry2:

a u mnie też urynoterapia:-)
a i powiem Wam ciekawostkę , moja Alicja nienawidzi piany w wannie, jak myję jej głowę i siłą rzeczy piana pojawia się na wodzie to koniec kąpieli, wychodzi albo następuje wymiana wody, no i nie wolno jej posmarować dłoni kremem:baffled:, bo płacze że to nie miłe jest:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry