reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek - brr - wpółczuje maleńkiej, kurcze, ja nic o takim czymś nie słyszałam, aż ciarki przechodza że mogłoto być od sudokremu. Dla mnie od zawsze to drogi badziew.

aenye - a ty nie czytaj neta, bo pamiętasz ajk kasia_z pisała, że w szkole na podstawie jakichśtam objawów pół grupy zdiagnozowała u siebie guza mózgu;-).

reklama
ejo dziewczyny

zdycham, jestem mega wykonczona, a dzis pogoda mnie dobija:baffled:

dita to ja pisalam o tym guzie, bo moja kolezanka wlasnie go sobie zdiagnozowala z polowa roku:-p

aenye w USA za kase to mozesz zrobic internetowy kurs wszystkiego, mozesz byc doktorem, profesorem, ksiedzem, wiec ze cos tam w USA popularne, czy ze jakas p doktor czegos cos tam wynalazla i jest super to nic nie znaczy:dry:

zgadzam sie z kasia:-)

bsz co za ceny:szok::szok::szok:

dzis znow na 15 do robola i do 20, jeszcze o 13 po Hanke do przedszkola i moze z Helena na spacer sie wybiore, choc nie chce mi sie na maksa:dry::dry:

no i mam mega stresa z przedszkolem, ze znow sie dziewczyny nie dostana:baffled::baffled:

i cos dziwnego z Hanka jest, ze teraz nie chce do przedszkola chodzic:confused:

od wrzesnia do grudnia smigala tam jak dzika, a po powrocie z ferii wiecznie nie:dry:

dajcie mi troche slonca:wściekła/y:

Atol, no o 1989 nawet coś napisała w jakiejś książce o anatomii, może to ten doktorat. Żadnej publikacji nigdzie nie ma poza tym. Teraz na uniwersytecie też jej nie ma, no ale pewnie jest już rentierem, bo się dorobiła na tym pseudoleku. ;-)

heheh Kasia sikam.

M wrocil wlasnie z centrum i mowi ze tam znow sniezyca...pewnie zaraz do nas dojdzie:)

Pingwinku my zawsze sudocremu uzywalysmy i tez strasznie sie kleil do cipki...

Nona super ze Maja Cosmowa zaczela troszke jesc.

U nas jakies nowe szczepionki dla dzieci wprowadzili m.in na zakazenia krwi i zapalenie ucha...musze sie dopytac bo chetnie bym Pyzaka zaszczepila.

reklama
No coz. kosmetyki dr Nona sa dosc znane w srodowisku kosmetycznym, ale przyznam szczerze niewiele znam gabinetow stosujacych je. Dla mnie kosmetyki na bazie "morza martwego" to thalgo i thalion. Teraz jest wlasnie moda na nie tylko kosmetyki czy tzw. dermokosmetyki, ale takze na suplementy diety na bazie alg z morza. Dla mnie ta cala Nona ( hehehe wsrod moich przyjaciol to moja ksywka:-p) to taka podpierdola lekka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry