reklama

mamusie grudniowe:)

A to moja dzielna dziewczyna
zjvthh.jpg

2nge6ib.jpg

reklama
Jaka fajowa!!!!!!!!!!! Jaka pyza! Skora zdarta z tatusia!
( pol godziny otwieralo mi sie zdjecie, ale warto bylo:-))
Ucaluj Sarunie ode mnie.

super dzielna:tak::tak::tak::tak::tak:

super ma "oponki" na rączkach, boskie:-)
i taka inna jest od Mercedes

dołączam się do grona antagonistów białegościerwasypiącegoznieba:baffled::dry::crazy:

gdzie Nieistotna? trzy tygodnie już minęło chyba:confused:
Lucky?
Sa_raa Ty jeszcze czasami do nas zaglądasz? bo wiedzę, że komputera używasz czasami:-D

U nas wsie zdrowe
Nata zapisana do przedszkola już kiedystam

ciepłe przytulańce wysyłam chorowitkom
Pingwinku trzymajcie się, całuję gorąco, szczególnie Sarę

hej dziewczynki
dziekujemy za zyczonka dla Sarenki. Faktycznie wyglada na zdrowa bo ma dobry humorek, jednak ma strasznie duzo wydzieliny w pluckach i musi to jakos wykaszlec.Badania sa dobre wiec jest dobrze. Martwie sie tym ze bedzie musiala dluzej byc w szpitalu bo jej brzuszek nie za bardzo toleruje antybiotyki doustne (te na zapalenie oskrzeli zle dzialaly)
Wlasnie dzwonilam do meza i mi powiedzial ze juz drugie dziecko ma wymioty, a lekarze mowia ze dookola jest mnostwo rotawirusow, nawet zabraniaja z tego powodu biegac dziecia po podlodze (smiech na sali !!!! :wściekła/y::szok::no::angry:) strasznie sie zdenerwowalam.

Pingwinek, myjcie ręce maniakalnie i moze kupcie jakiś spray miltona do odkażania i może się uda bez rota. Zwracajcie uwagę lekarzom żeby ręce myli przy badaniu dziecka :tak: (samo włożenie rękawiczek NIE wystarczy).

Kasiu mamy tam spraye do odkazania, wszystko co upadnie na podloge smoczki zabawki ciagle,ciagle odkazam, takze moje rece, ale chyba kupie cos lagodniejszego dla sary, chyba w aptekach cos takiego widzialam.

reklama
Witaaaam !

Rety Pingwinku ale niunie rozłożyło :-( Sarenka cudna , dzielna i faktycznie dobrze wygląda :tak: Dużo zdrowia dla Was wszystkich :tak: Oj i żeby się okazało , ze to wcale nie rota u Marcuni :no: 3majcie się !!

Na tematy pogody , wiosny się nie wypowiadam :confused2: już nawet pogodziłam się z nieustającym bólem głowy i zaczynam dziwnie się czuć jak mnie głowa nie boli :baffled: :-p

My też już zapisani do przedszkola - w maju ma być lista dzieci , które się cudownie dostały .
W ogóle to rozwaliła mnie na łopatki kampania w TV coś tam coś tam " daj dziecku szansę i poślij je do przedszkola " :-D:baffled: No paranoja po prostu ! Niejedna matka , rodzina posłałaby dziecię do przedszkoli , ale w nich ciągle nie ma miejsc ! A to Polska właśnie :sorry:

Nio i tyle chyba : Miko zdrowy ( tfu tfu ) , a u mnie bez zmian ;-)

buziiiii :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry