reklama

mamusie grudniowe:)

aenye - przy twojej buźce każda fryzurka będzie super anyway czekamy na fotkę.
Ja ostro zapuszczam włosy, bo noszę te samą fryzurę od trzech lat, stwierdziłam,że już wystarczy. Więc z okazji nardzin Natalki zmieniam fryz i może kolor - ale na jaśniejszy. Bo zawsze byłam blondyką i to jasną, a teraz kurka wodna tak mi ściemnieły w ciąży, że jestem zwykłą myszą.
Juz ja je potraktuję utleniaczem:wściekła/y:

reklama
atol pewnie mała miała frajde, że hoho...
..aenye Dita ma racje przy Twojej urodzie to chyba każda fryzura będzie wyglądała super, odbierz aparat i dawaj fote:tak:

Dzięki ciocie kochane:-)
..aenye na pewno super wyglądasz;-), a jak odrosną to idź do takiego fryzjera który zrozumie dokładnie o czym do niego mówisz, i bedzie git.:-) Fotka obowiązkowo!
Dita ale Ty masz świetną fryzurę:tak: Jak chcesz zmienić:confused:
Atol Ty się broń boze do niczego nie zmuszaj:no: a jak Helenka bedzie się szarpać jak Hanutek to butla i już! Jest tak wiele dobrych mlek modyfikowanych;-)
Sugar, Czarna też się cieszę ze zdrowiutkie Wasze dzieci:-)

I jeszcze coś: dziś mój Tomuś wyjeżdża:hmm::unsure::no2::errr::angry::wściekła/y::angry::szok:

Roni - wyłaź z rowu i tu z nami podyskutuj, postaramy się trochę cibie rozerwać!
Luckymama - baaardzo dziękuję,:zawstydzona/y: a chcę zmienić fryzurę na zdecydowanie dłuższą, bo od trzech lat nie odrastały mi bardziej niż do ramion - więc ostro zapuszczam. I przypadkiem nie wpadaj w rów za Roni - my was wyciagniemy stamtad!

Ja też teraz włosy zapuszczam jak byłam u fryzjera to obciełam sobie prawie wszystkie odrosty i chce nacieszyć się własnym kolorkiem :tak: który z orzechowego zrobił się paskudniaty :zawstydzona/y: ale mam nadzieje, że jeszcze coś z tego bedzie.

Roni wyłaź z rowu zimno Ci tam będzie :-D :laugh2: :-D

Luckymama, Roni to może jakiś klub słomianych wdów założymy bo mój Tomek też dzisiaj wyjeżdża:-(
JA niestety nie wsiąde w skmke czy coś tam bo mam za daleko ale w innym przypadku już bym u Was siedziała...

Ditka długie włosy do mniej problemu ( bynajmniej jak dla mnie) jak Ci nie pasi to wiążesz kite i już..

No ja też z okazji dzidziaka zapuszczam - wyzbyłam się odrostów i przy okazji odkryłam super fryzjerkę pod domem (ale kolejki na miesiąc :O) - zrobiła mi jakiś taki fajny kolorek co wygląda bardzo naturalnie, a chciałam własnie tak zrobić, żeby potem się z odrostami nie bawić przez kilka miechów. A teraz w ogóle nie widać że mam odrosty (no ale 4 farby nakładała hihi)
Też mi się wydaje że długie fajne, bo można związać i się nie pałętają :-D

Roni, wyłaź z rowa/doła!! :-)

reklama
Oj dziewczynki szkoda mi Was, mój przyjechał po 3 tyg niebytu i w końcu wyszłam z doła, a teraz Wasi wyjeżdżają. Ale szybko minie ten czas uwieżcie.

A długie włosy dobre jeszcze bo jak nie są zbyt czyste można spiąć mocno w kitę i po kłopocie ;-) ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry