reklama

mamusie grudniowe:)

u nas tez do dupy pogoda, upal, ze mozna pasc, a co chwile to lampa, to leje deszcz :baffled: dzis dwa razy zmoklam - cala :crazy: i Maks tez :baffled:
jutro jedziemy na domek znow, uff!

reklama
no witam po przerwie...

niestety okazalo sie ze nie jestem w ciazy po prawi dwoch tygodniach opoznienia dostalam @ :/ bywa... chociaz wymknelo nam sie idealnie ;) dlatego bylam prawie pewna :)

poza tym nic nowego, moj dziadek caly czas na intensywnej :( w pelni swiadomy czasami wytrzymuje po 10 h bez respiratora czasami nie wytrzymuje nawet 3 min, widac ze psychicznie podlamany, nie wiem juz nawet jak mam sie zachowywac jak go odwiedzam bo mam wrazenie ze mu to obojetne czy jestem czy nie :(

pozdrowionka dla wszystkich odwiedzajacych bb ;)

Agaton, przykro mi :-( jeszcze sie uda! tylko sie starajcie pelna para :-D

kasia
, kurcze, szkoda, ze nie wiedzialam, moze bym sie wybrala! juz dawno mielismy jechac do malborka, bylaby swietna okazja. chociaz moze zbyt tlumnie..
jak bylo?

ja chwilowo w domku, zostawilam bachoros z rodzinka, ktora licznie przybyla nas wspierac ;-) i jade dzis na zakupy, juppi! ale jaka pogoda mielismy w weekend, szok.. ciagle lalo.. zalamka!

aha, jeszcze sie tylko pochwale - chlopaki bezsmoczkowe!!!!!!!!! alez jestem dumna :-D
poszlo bez tragedii, chociaz zal mi Masia.. on taki malutki, budzi sie w nocy i nie moze sie wyciszyc, to sie wybudza na razie i jazda z usypianiem od nowa..
a Fiol juz sie nawet nie pyta. no szok.

hej kobitki
Aenye gratki dla chlopakow.!! Ja tez zamierzam Sarce zabrac smoka jak bedzie jaos tak w wieku Twojego Masia,juz mi sie nie chce.
Agaton probujcie,probujcie :-)

My siedzimy na razie w domku i meczymy sie z bachorkami.;-)
Sara chodzi od trzech dni juz sama wszedzie,wstaje wiec jest fajnie. Daje sobie niezle rade przy najnizszej mozliwej dawce sterydow wiec sie ciesze...jeszcze 3tyg ich brania i zobaczymy co bedzie. Kota oddalam wiec moze bedzie lepiej.
Mercedes diabel wcielony, az brak mi slow.

Hej, hej:-)

wpadan na sekundę, więc nie komentuję:sorry:

w końcu ciepełko:-D
jutro jedziemy na wypoczynek - w las, nad jeziorko:tak:
Nonek i Dita też:laugh2: z Rodzinkami of kors
Agaton z Poznania do Rokitna jest coś ok. 100 km - gdyby Wam się chciało, to wpadajcie:happy:
wszystkie wpadajcie, jak tylko chcecie:tak:
Rokitno koło Przytocznej w pow. międzyrzeckim, woj. lubuskie
ZAPRASZAMY
musicie szukać nas, bo tam "nie ma pola" na komórki;-)

Pozdrawiam mocno, całuski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry