• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Moze popoludniu wstawie zdjecia. (jezu, gdzie sie teraz to robi, bo tu niezle zmiany sa).
Jesli chodzi o porod, to w piatek zaczelam krwawic dosc znacznie, okazalo sie po wizycie lek, ze szyjka juz jest niewydolna. Zaczely mi sie saczyc wody, ja zreszta nawet tego za bardzo nie zauwazylam na poczatku. Cesarke mialam z gory ustalona, ze wzgledow okulistycznych. Pojechalismy z mezem na 15 do szpitala i dwie godz pozniej Marianka byla z nami. Z jednej strony szkoda, ze tak szybko, z drugiej ciesze sie, ze mam to za soba i wszystko jest ok. Najwazniejsze, ze nie bylo komplikacji ze mna i z Niunia. Po 72 godzinach moglam wyjsc ze szpitala. Normalnie lezy sie w szpitalu 5-6 dni po cesarce, ale mi pozwolili wczesniej. Musze przyznac,ze po drugim porodzie bardziej boli obkurczanie sie macicy, przez pierwsza dobe bylam szprycowana zastrzykami p-bolowymi. Ale nie pekajcie, wszystko jest do przejscia. Koncze na razie, bo slysze jak Mala kwili. a propos- cyckow to nawet Pamela Anderson moze mi pozazdroscic!

reklama
NONEK przyjmij moje najszczersze i najgorętsze GRATULACJEEEE !!!! :-):-)

To cudownie uslyszeć że Malutka jest cała i zdrowa i że Ty takze masz sie świetnie
:)

Boze jaka to cudowna widomość
Kolejny cud narodzin :) :-)

Zycze Waszej calej rodzince zdrowia :)

Właśnie się dowiedziałam, że ruszają turnieje brydzowe a JA NIE MOGĘ ISC :-(:-(:-(:-(:-(
Bo sa w klubie studenckim i dym z fajek wszędzie..
I dopiero będę mogła pójść w przyszłym roku, buuuu :-(:-(:-(

A ja bym ich wszystkich tak zobaczyła... i pograła...
Koniecznie na brydżyka musze się z kimś umówić !

Milka zmienie suwaczek, tylko musze sobie przypomniec jak sie to robi. A narazie nie moge sie na niczym dokladnie skupic. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry