• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czesc Dziewczyny, pamietacie mnie jeszcze??? Nie bylo mnie kawal czasu, ale to przez klopoty zdrowotne. Ale mam dobra wiadomosc- 3 listopada o 17 urodzil sie moj drugi skarb, Marianna. Wazyla 3 kg i 53 cm dluga. Ja teraz dochodze do siebie po cesarce, ciezko mi chodzic, ale jestem szczesliwa. Pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-):-)

Nonek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jejku jak się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawaj szybciutko zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a więc ROni nie była pierwsza:-p
Cholerka moge założyć już wątek z grtulacjami:confused:

nie no radość mnie normalnie ropiera:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nonek jak wrócisz troszke do sił to koniecznie napisz coś więcej jak cesarka??czemu tak szyko??itd.
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NONEK Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Marianki:happy:
Szybko wracaj do zdrówka:tak::-D
O rajuśku mamy dzidziulka w grudniówkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
HURA
:surprised::wink::rolleyes::rofl2::happy2:;-):-D:laugh2::rofl::-D:szok:

Temat z gratulacjami dodałam dopracuje go popołudniu jak oddam Filipka mamusi:-D
Jej niemoge uwierzyć jeszcze:-D:-D
Kobity pakowac torby raz dwa trzy marsz!!!

Nonek, serdeczne gratulacje!!! Duża dziewczynka się udała!! :-):-):-) Czekamy na dokładniejsze wieści - napisz co tak szybko, jak było i w ogóle wszystko wszystko! No i fotki Marianki, koniecznie! :-)

Roni, na wydruku z laboratorium są normy, albo przynajmniej zaznaczenie + lub - jak jest poniżej lub powyżej normy. Normy generalnie zależą od laboratorium, więc te normy w sieci są orientacyjne. Dlatego na wydrukach musi być oznaczenie norm. W ciąży przekroczone może być w górę WBC, OB. Reszta powinna być w normie. Tu jest fajna interpretacja.

Megik i Roni - trzymam kciuki żeby wasze dzieciaczki jeszcze posiedziały w brzuszku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry