reklama

mamusie grudniowe:)

przekażcie Saarze moje pozdrowienia.co za glupota w tych szpitalach:angry::angry:czy jest na tym forum jeszcze jakas mamusia bez czopow, rozwarc, z długa szyjka, itd?zaczynam sie czuc samotnie...:sad::sad:

reklama
Wiecie co, w gruncie rzeczy zazdroszcze Wam, ze czujecie skurcze i te wszystkie objawy przed i porodowe. Ja jak zaczelam krwawic to mnie od razu na stol wzieli. Nie mialam nawet skurczy przepowiadajacych.
Nadrobilam za to po porodzie, za drugim razem kurczaca sie macica to jest dosc spory bol! Szczegolnie, ze nie kurczyla sie w trakcie porodu.

biedna Sarunia, tyle lezec bez sensu, jakby nie mogla w domku!

kulka79 ja mam dluga szyjke, czop na miejscu, rozwarcia brak, czasem tylko skurcze przepowiadajace ale tak mam juz caly 3 trymestr!

Nonek, co ty mówisz Kochana, zazdrościsz???
Ja jutro idę na KTG i chyba ukradnę zastrzyki z oksy żeby ten poród wywołać, bo dojście z pokoju do kibla zajmuje mi pięć minut i łzy mi lecą z bólu :no:
Juz nie wyrabiam, a gin utracił cały zapał do rodzenia i wierzy że z takimi objawami to za godzinę urodzę...
Jak ja lubiłam swoją długą, zamkniętą szyjkę i brak skurczy... :tak:

A z Sarą to już woła o pomstę do nieba, co oni ją tak tam trzymają bez sensu. Już chyba bym się wkurzyła i wylazła na własne życzenie. Ale ja to jestem strasznie negatywnie nastawiona do lekarzy (może przez to że studiowałam m. in. na AMG i znam ich i ich dziwne klimaty...), no i się lubię poawanturować jak oni traktują mnie przedmiotowo....

Roni, my właśnie zaczynamy walkę z mieszkaniami hihi
My dla odmiany ze spółdzielnią mieszkaniową, która właśnie ogłosiła wzrost cen - rewelacja. Najlepszy jest prezes, który nie może uwierzyć, że 200 osób posądza go o oszustwo, bo "on przecież się czuje jak nasz dobry ojciec".
Z czego mamy bekę, to z tego, że wszyscy się zorganizowali i chodzą i nagrywają prezesa na dyktafon i piszą ciągle wszystko do niego poleconymi. Nie tego sie chyba spodziewał. Pewnie się w sądzie spotkamy, ale najpierw chyba dopłacimy i zamieszkamy tam. Na szczęście wpis sądowy to tylko 200 zł. Hyhy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry