reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, na pewno nie każą ci przeciskać, szczególnie że teraz to pewnie już Jasiek ma więcej - mój Piotruś to podejrzewam że przez 2 tygodnie już urósł i ma ponad 4 kg spokojnie. Zresztą ja to jeszcze mogę przeciskać, ale ty z jaskrą i astmą i ciśnieniem to raczej mało prawdopodobne. A w końcu jedziecie do Wejherowa w poniedziałek? Tak chyba najlepiej?

reklama
hellou!

i ja sie melduje na posterunku ;-) dzisiaj sie opier#%$% caly dzien i mam w nosie wszystko, co ktos ode mnie chce.
mialam okropna noc, nie moglam spac, maly od 2-5 dostal jakiejs szajby i normalnie cala skakalam, tak sie wiercil.. a wczoraj specjalnie seksik zapodalam, bylo niewiarygodnie fajnie (jak juz dawno nie) no i czekalam na skurcze :-D i nicccccccc! duuuuupa. chyba z 13.12 nici :-(

no normalnie jakiego mam lenia to hejjjjjjjjjjjjj...........

Super że Marek dostał premię, gratulacje! :-) No to się wszystko układa coraz ładniej. :tak:

Zadzwoń jak oni z cc w tym szpitalu, bo np. w Swissmedzie robią wszystkie planowane hurtem w pn, potem generalnie raczej czekasz, więc może lepiej dopytać, żeby tam nie tkwić jak Saraa tygodniami. Wtedy lepiej pojechać w niedzielę wieczorem by było...

Zobaczę, jeżeli krwawienie nie ustąpi mi do jutra to przejde się do szpitala i dowiem co i jak. No chyba że prędzej zacznie mi się poród na co liczę i ja i mąż!:-)

Kinga, to wszystko zalezy jak wygląda. Jak jest małe i krew jest taka raczej brunatna niż żywoczerwona to nie ma problemu. Jak jest silne i krew żywoczerwona to oznacza odklejenie łożyska i trzeba jechać na sygnale. Z tego co piszesz to nie wygląda strasznie jak myślę

Nie krwawie mocno, ja mam plamienia tylko takie własnie brunatne i troszke jak się czasami podetrę to jest nieco krwi i tyle. Tak więc ja nie uważam aby było to groźne. A jeżeli chodzi o badanie to fakt, lekarz mnie badał i wsadzał mi palce więc może to on przyśpieszył mi to wszystko;-)

czuję że coś się zaczyna dziać bo ledwo już chodzę. Może to kolejny fałszywy alarm a może i nie. Nie wiem, ale mam nadzieje że w najbliższym czasie się dowiem.

Hej mamusie my już od wczoraj jesteśmy w domku ale takie jest zamieszanie ze nie mam kiedy nawet wpaść do was, ale postaram sie jak najszybciej uzupełnic zaległośći. Pozdrawiam i lece zobaczyc co u was słychac

reklama
czarna witamy :-D

Ja własnie wróciłam od gina i w ten pt mam się rano stawić w szpitalu a w pon, wt Milenka już będzie z nami :laugh2: :szok: :laugh2: już się nie mogę doczekać ciumciurumcium

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry