reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja wam powiem, ze u mnie to jakos inaczej sie odbywa ;-) przegladam listy imion i jak mi tak dziwnie serducho zabije to czuje, ze to moze byc to :) :) :) i wpisuje na liste. mowie o chlopcach, bo Sara u mnie bezkonkurencyjna od lat :) :) :) zreszta jak dziewczece imiona czytam w sumie mam tak samo... niektore tak mi "zapadaja" do serca i juz :) :) :)

Hej,

widzę, że już wybieracie imiona... fajnie.
Moja córcia nazywa się Joanna Natalia, to jak będzie druga, to będzie Natalia Joanna :D
A jak synek, to po mężu Paweł - drugiego jeszcze nie mamy :P Co prawda, mąż nie chce drugiego Pawła, ale ja chcę!

Pozdrawiam

hej dziewczynki!

u nas jesli bedzie dziewczynka to bedzie Amelka (juz dawno wpadlo mi w ucho) a chlopczyk jescze nie wiemy :)

..aenye moja chrzesnica ma na imie Sara i jest przecudownym dzieckiem :)

Heja! troszke mnie nie bylo, odpoczywalam u rodzicow:) Moge powiedziec, ze sesje mam za soba. Jeszcze tylko jedno zaliczenie. Ogolnie brzuszek zaczyna mi juz sie bardzo widocznie zaokraglac:) Nie moge sie doczekac az zacznie sie wiercic.
A dzis poszukuje sobie jakiejs wycieczki na wakacje. W koncu tez mi sie nalezy cos od zycia ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hej mamusie co do imionek to mój m zanim byłam w ciąży już wybrał imie dla dziewczynki, które i mi przypadło do gustu mianowicie Anastazja ;D natomiast co do synka to narazie najbardziej odpowida nam Samuel (ewentualnie Wiktor ale to imie wybrala tez moja bratowa) a na drugie Marcin (po tatusiu). Wiem ze troszke wymyślne ale ja zawsze byłam zwolenniczką orginalnych imion ;)

reklama
A mnie sie podoba Antonina, ale nie moge mojego m przekonac. Zreszta jemu chyba nic sie nie podoba. Dla chlopca nie mam jeszcze wybranego,ale jakos czuje, ze bedzie dziewczynka ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry