Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja wam powiem, ze u mnie to jakos inaczej sie odbywa ;-) przegladam listy imion i jak mi tak dziwnie serducho zabije to czuje, ze to moze byc to i wpisuje na liste. mowie o chlopcach, bo Sara u mnie bezkonkurencyjna od lat zreszta jak dziewczece imiona czytam w sumie mam tak samo... niektore tak mi "zapadaja" do serca i juz
widzę, że już wybieracie imiona... fajnie.
Moja córcia nazywa się Joanna Natalia, to jak będzie druga, to będzie Natalia Joanna
A jak synek, to po mężu Paweł - drugiego jeszcze nie mamy Co prawda, mąż nie chce drugiego Pawła, ale ja chcę!
Heja! troszke mnie nie bylo, odpoczywalam u rodzicow Moge powiedziec, ze sesje mam za soba. Jeszcze tylko jedno zaliczenie. Ogolnie brzuszek zaczyna mi juz sie bardzo widocznie zaokraglac Nie moge sie doczekac az zacznie sie wiercic.
A dzis poszukuje sobie jakiejs wycieczki na wakacje. W koncu tez mi sie nalezy cos od zycia ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hej mamusie co do imionek to mój m zanim byłam w ciąży już wybrał imie dla dziewczynki, które i mi przypadło do gustu mianowicie Anastazja ;D natomiast co do synka to narazie najbardziej odpowida nam Samuel (ewentualnie Wiktor ale to imie wybrala tez moja bratowa) a na drugie Marcin (po tatusiu). Wiem ze troszke wymyślne ale ja zawsze byłam zwolenniczką orginalnych imion
A mnie sie podoba Antonina, ale nie moge mojego m przekonac. Zreszta jemu chyba nic sie nie podoba. Dla chlopca nie mam jeszcze wybranego,ale jakos czuje, ze bedzie dziewczynka