reklama

mamusie grudniowe:)

Czarna same wspaniale wiadomosci, maluszek rosnie zdrowy i szczesliwy :) i jak potwierdza sie slowa P.Gin to niebawem bedziesz miala w domu slodka parke :)
Ja wybieram sie na USG prywatnie w tym tygodniu, by sprawdzic czy wszystko jest ok. Panstwowo gin kazal mi czekac 2tyg ale zbytnio sie martwie by pozwolic sobie na czekanie. Mam nadzieje ze antybiotyki i chemia jaką mam wdychala na poczatku ciazy nie zaszkodzily w zaden sposob maluchowi.

Wszystkiego naj dla wszystkich maluszkow w dniu ich świeta

reklama
Nieistotna spokojnie napewno wszystko jest dobrze, najważniejsze aby sie niezamartwiac.

A ja dziś miałam aktywny dzionek, od samego ranka na nogach najpier wpadł o 7 rano bardzo niespodziewny gosc, kuzyn ktorego niewidzialam z 5 a moze i 6 lat ::) nastepnie jechalam z corci klasa na piknik z okazji dnia dziecka jako opiekunka (wiec rece pelne roboty) pozniej obiadek i kolejne atrakcje dla corci kino itp, pozniej znow goscie i nareszcie spokoj 8)
A tak pozatym juz zaczelam odczuwac bioderka (chyba tez rosna) i nie jest to przyjemne.

Wszystkim maluszka wszystkiego naj z okazji ich święta

czarna79 gratulacje! bardzo sie ciesze!
a jesli chodzi o plec to jesli pani doktor tak szybko zauwazyla to musi cos w tym byc :laugh:

dziewczyny a wy bedziecie chcialy znac plec?
ja juz sie nie moge docekac, ale tak mi cos intuicja podpowiada, ze chyba bedzie chlopak ::) generalnie nie ma znczenia dla mnie plec ale ta ciekawosc ...

Ja upieram sie przy tym by poznac płec, a tatus mowi, ze chce niespodzianke az do dnia porodu. Narazie nie doszlismy do porozumienia :)

mi narazie intuicja podpowiada ze bedzie dziewczynka, trzymam strasznie za to kciuki :)

ja bym chciala wiedziec
chyba jednak
moj lov cos meczy i nie wie czy chce
znajomy mi odradza i kaze czekac na niespodzianke
a moja znajoma do 8 miesiaca miala miec dziewczyne a potem okazalo siie ze jednak chlopak

mi mowia ze chlop

ale wszystko mi jedno :)

czeeesc :)

ja bede bardzo chciala poznac plec! :) tylko niestety, ok. 20tc. mojego m nie bedzie i dopiero, kiedy wroci - we wrzesniu, moze nawet pod sam koniec - bedzie to mozliwe :) tak wiec poczekam troche!

a sama czuje, ze to bedzie dziewuszka :) mamy juz nawet imie - Sara :) od dawna ustalone ;-) chcialam Wanilia, ale moje malenstwo by sie wyroznialo zbyt ;-) wiec najwyzej tak bede na nia mowic w domciu :)

moj m oczywiscie wolalby chlopca. zreszta, ostatnio jego siostrze urodzila sie coreczka, tak samo u mnie w domu - same baby... wiec rodzice nasi tez pewnie woleliby chlopca. i w sumie mi to jest zupelnie obojetne, bo przeciez i tak wspaniale, i tak! nawet moze fajniej, zeby chlopczyk pierwszy... ale cos czuje, ze to bedzie laseczka mala :) :) :) Sarenka :) :) :)

My też chcemy poznać płeć Maluszka. Najpierw upierałam się, że chcę niespodziankę, ale w końcu zmieniłam zdanie i oboje już nie możemy się doczekać.
Ja bardzo chciałabym dziewczynkę, choć przy usg pierwszą myślą był chłopak. I teraz już sama nie wiem co mi intuicja podpowiada :) Za to Tatuś chce chłopca:-)

reklama
ja na poczatku niechciałam poznac płci ale moj m mnie przekonał i w sumie juz teraz tez chce wiedzieć, zawsze chcialam miec synusia bo u mnie i meza w rodzice jest przewaga dziewczynek teraz, ale jak bedzie dziewczynka tez mi to odpowiada:)) (takie pikne sukieneczki ;) ) Co do mojego przeczucia to zależy jak patrze na swoja cere i ogólnie na wyglad to mysle ze córcia bedzie, ale przenoszac sie w strone kulinarii to raczej jem na synusia. wiec sama nie wiem. ::)

Aeyne pięknusie imię dla córuni macie, moja koleżanka urodziła w styczniu i jej córcia tak własnie ma na imię prześliczna, przesłodka dziewuszka i baaaardzo grzeczniutka. Mój m jako pierwszy wyskoczył z imionami wiec jakies wybory juz tez mamy ustalone ale zobaczymy. Wiem z własnego doświadczenia ze w każdej chwili można zmienic zdanie (ja zmieniłam w szpitalu jak córe zobaczyłam) ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry