sa_raa
*GrUdNiÓwECzkA 2oo6*
Ja święta spędziłam u rodziców i do dzisiaj sobie u nich byłam bo T. musiał do pracy jechać:-( teraz jestem na dzień w domku i jutro wracamy do nich na rodzinnego sylwestra;-)
W tygodniu była położna i mówiła, że mały zdrowy chłopak także się uspokoiłam
Strasznie się ciesze Ditka, że urodziłaś naprawde STRASZNIE i że już masz Natalcie ze sobą i że będziesz nas odwiedzać i gadać o kupkach itpe. Mam nadzieje, że blusisko szybciutko minie...A natalka to silna dziewczynka i napewno nic jej nie będzie
Luckymama buziasy kochana
Co do smoczka to ja daja tylko dla uspokojenia a Olo i tak jak przysypia to go wyplówa i wtedy na siłe mu go nie wciskam.
Kuleczka ja podobnie jk atol radziła bym ( i sama się dostotsuje) poczekać z ćwiczeniami te 6tyg. Czułam się do tej pory rewelacyjnie ale dzisiaj coś mnie po prawej strony ciągnie tak niemiło
i nic nie dźwigam coby sobie problemów nie narobić
Moja gin mówiła, że i tak się zrostów nie uniknie a może więc może to jakieś zrostowe cudo mnie tak rozpieszcza:sick:
KOBIETKI ZERKNIJCIE NA LISTY I TE MAMUSIE KTÓRE MAJĄ JAKIEŚ BRAKI W DANYCH O CIUMCIASZKACH JAK MOGĄ TO NIECH SIĘ ODEZWĄ TO UZUPEŁNIE
W tygodniu była położna i mówiła, że mały zdrowy chłopak także się uspokoiłam

Strasznie się ciesze Ditka, że urodziłaś naprawde STRASZNIE i że już masz Natalcie ze sobą i że będziesz nas odwiedzać i gadać o kupkach itpe. Mam nadzieje, że blusisko szybciutko minie...A natalka to silna dziewczynka i napewno nic jej nie będzie

Luckymama buziasy kochana

Co do smoczka to ja daja tylko dla uspokojenia a Olo i tak jak przysypia to go wyplówa i wtedy na siłe mu go nie wciskam.
Kuleczka ja podobnie jk atol radziła bym ( i sama się dostotsuje) poczekać z ćwiczeniami te 6tyg. Czułam się do tej pory rewelacyjnie ale dzisiaj coś mnie po prawej strony ciągnie tak niemiło
i nic nie dźwigam coby sobie problemów nie narobić
Moja gin mówiła, że i tak się zrostów nie uniknie a może więc może to jakieś zrostowe cudo mnie tak rozpieszcza:sick:KOBIETKI ZERKNIJCIE NA LISTY I TE MAMUSIE KTÓRE MAJĄ JAKIEŚ BRAKI W DANYCH O CIUMCIASZKACH JAK MOGĄ TO NIECH SIĘ ODEZWĄ TO UZUPEŁNIE

:-)
ryczałam bez powodu jak jakaś wariatka
ale teraz wszystko wróciło do normy