reklama

mamusie grudniowe:)

o mamo moj nadal spi!!! dzisiaj jakies przesilenie czy cos!? a moze miski zapadaja wreszcie w sen zimowy!? bo moj malutki spi i spi... caly bozy dzionek prawie... je i lula na piersi mi juz.. wybudzal sie na kilkudziesieciominutowe przerwy tylko, ale niedlugie...
i kup jakos dzis mniej! wiecej pierdzioszkow, ale mniej jeczenia i prezenia sie..
za to trzy przesiurane ubranka ;-) hehe

mamo jak ja go kocham... i powiem wam, wczoraj zauwazylam, dzisiaj potwierdzilam - u mnie na opka jest zdecydowanie spokojniejszy... nie plakusia... nawet u tatusia jest gorzej...! niesamowite... poznaje mnie... :-) i zezuje oczkami na mnie, jak cos mowie ;-) (jak tata gada to tez)

czasem, jak sie wybudzi, glaszcze go mega delikatnie po glowce... i spi dalej... cos niesamowitego :-) jest BOSKI!!!

reklama
Bardzo trzymam kciuki za Piotrusia!!! Ja też uwielbiam moje dzieciaczki!!!:-) Są przecudne i moje... A Mini jest przesłodki:-) normalnie miłosc wielka!!! I ładnie śpi i je i jak się zblizam i mówię do niego otwiera buziaczka jakby cycek do niego mówił;-). Nieistotna ja coś takiego dokładnie zdrapałam pomalutku, bo bolało trochę i teraz tego nie ma, myślę że to był zatkany mleczny pęcherzyk. Nutramigen jest świetnym mlekiem dla dzieci z kłopotami skórno brzuszkowymi, ma bardzo zhydrolizoane białko itd, ale jedna wada śmierdzi jak diabeł!!!

Ja juz sie zalamuje
wlasnie przekazalam malego tatcie, on go buja a ja daje osapnac cyckom
mamy coranny atak wscieklizny malego :)
rano nie ma mowy o tym by go uspac

rano zarejestrowalam go do lekarza na 14
2 godziny temu byla polozna i potwierdzila moje spostrzeżenia
maly ma chyba skaze bialkową i nadal ma zóltaczke!
trzeba to zbadac bo tak dluga zoltaczka moze uszkodzic nerki

jutro ide do ortopedy

z moim sutem juz lepiej :)

Trzymam kciuki za Piotrusia i Kasie

kasia z trzymaj sie kobitko bedzie dobrze, tez trzymam kciuki

a my dzis po wizycie poloznej wszystko ok, dzis tez pierwsze werandowanie

spadywam

pozdr

witam
wrocilysmy juz do domku, moj kochany maz uprosil polozna aby nas wczesniej wypuscili.
czujemy sie swietnie, mala przyrasta na wadze i ssie na calego cycka i placze tylko jak jest glodna i ma mokro :-)
potem wkleje kilka zdjec no i opisze porod, o ktorym zreszta juz zapomnialam.
caluje i dziekuje wszystkim za gratulacje
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA WSZYSTKICG GRUDNIOWECZEK OD CALEJ NASZEJ SZCZESLIWEJ TRÓJKI.

reklama
trzymam kciuki za Kasie i Ilonke! powodzenia dziewczyny!!

atol a jak zalatwilyscie haslo do watku ze zdjeciami dzieci??
gdzie to trzeba zglosic?
oczywiscie jesli dziewczyny sie zgodza!!
to jak dziewczyny zgadzacie sie??
przyznam szczerze, ze ja sie bede spokojniejsza jesli do zdjec nie beda miec dostepu obcy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry