nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Nieistotku, Oczekujaca nie wiem dokladnie jaki jest powod takich atakow histerii waszych malenstw. Ale bardzo uspokaja bardzo ciasne owiniecie w np. kocyk, przescieradelko. Tak na bacznosc- rece wzdluz ciala. I wlaczenie suszarki, odkurzacza czy radia na szum (pomiedzy stacjami). I to dosc glosno. Bardzo to maluszki wycisza. Mam nagranie na plycie takie uspokajanie maluszkow. Jak byscie chcialy to moze uda mi sie przegrac i wam ewentualnie podeslac. Ja to wyprobowalam nie raz na Majerance. Darla sie wieczorami, na rekach tez. A to ja rewelacyjnie uspokaja.
Majeranka tez cos za duzo chyba przybiera. W pierwszym m-cu 1200 g, a w tym to chyba okolo 1400 g. Wazylam ja wczoraj, 5800g! Ale odliczajac jedzenie w brzusiu, ubranko licze, ze bedzie tak okolo 5400g. Jutro mamy bilans i nareszcie szczepienie. Jutro konczy rowno 2 m-ce. Ale czas leci!
Majeranka tez cos za duzo chyba przybiera. W pierwszym m-cu 1200 g, a w tym to chyba okolo 1400 g. Wazylam ja wczoraj, 5800g! Ale odliczajac jedzenie w brzusiu, ubranko licze, ze bedzie tak okolo 5400g. Jutro mamy bilans i nareszcie szczepienie. Jutro konczy rowno 2 m-ce. Ale czas leci!
teraz przemywaj sprytem raz dziennie, przy kąpaniu juz nie trzeba uważać i pampersiaka wywijać też nie trzeba