reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
oj w koncu nadrobilam tutaj zalwgliwosci. pisze jedna lapka bo mala przy cycku. mam troche malo mleka na razie, wiec czasem idzie w ruch bulelka, ale i tak mala woli cyca, ale moj maz szczesliwy ze moze karmic.
Musze sie pochwalic ze dostalam od meza pierscionek z brylacikiem za corunie - w szoku bylam
Dita pedz do sklepu i koniecznie kup cos dla siebie
W sprawie zatkanego noska (pisalyscie o tym wczesniej) tutaj kaza codziennie rano zapuscic po kropelce soli fizjologicznej - jest kichniecie i oczyszcza sie sam.

ufff
zasowacie z tym pisaniem

u mnie dzisiaj byla polozna
wsio ok z malym
ja mam mala paranoje bo w nocy dostaje butle i sie boje o moja super laktacje ;-) wlasnie mam zamiar laktator kupic nowy jakis
i sie wlasnie zapytuje was laseczki jaki polecacie?
myslalam o nowym avencie albo medeli elektrycznej:confused:

aha i jeszcze o chustach
premaxx czy bebelulu?

a mówiłam z tym sudocremem że jest szajsowaty :tak: ja smaruje alantanem i jest gites zero wyprysków a dupcie jak szczeli kupe przemywam małej ciepłą wodą bo chusteczką to se można :-p
co do laktatora to cholernie żałuje że kupiłam avent drogi i do dupy jak miałam nawał pokarmu to mogłam go ciepnąć w kosz :wściekła/y: kupiłam sobie laktator w szpitalu z firmy MEDELA szwajcarska produkcja za 60 zeta i jest cudowny łatwy w obsłudze a ciąąągggnieee tak, że aż strach :cool2:

To znow ja :)

wlasnie wrocilismy z usg bioderek i wsio jest ok :) :)
Mam przykazanie nie prostowac ani nie krepować ciasno nóżek ale ja nigdy tego nie robię
mowilam lekarzowi ze malemu strasznie glosno strzelają kolanka co doktor potwierdzil, zrobimy ich kontrole w 4-5 mc, ale narazie mam sie nie przejmowac

Kate zbieranie do woreczka to pikus przy lapaniu na posiew
maly obsikal sobie cala twarz i wlosy, moja koszule itp

jutro wyniki z biliburyny, pojutrze z posiewu moczu..
zobaczymy co powie lekarka
malego lapie powoli katarek tfu tfu ale spracerujemy dalej ostro :)

orientujecie sie czy moge brac rutinoscorbin karmiąc piersią?

ja na swoj tani laktatorek babyono nie narzekam ino tylko skrzypi cholernik jeden :)

Hej dziewczyny! Ja tylko tak na chwilkę niestety. Synek nie spi i muszę byc przy nim bo popłakuje mi...

Chcę przekazać wam że 1go stycznia o godz 22:25 Agnieszka.kk urodziła synka Alana, waży 3480 i mierzy 56cm GRATULACJE DLA CIEBIE AGNIESZKO:-)

No i się dziewczyna doczekała:-)

Ja też jestem szczęśliwa, mój maluszek miał żółtaczkę.. leżałam z nim w szpitalu od 21go-30go Najważniejsze że juz jest wyleczony i jest z nami w domku. Nie odzywałam sie długo bo teraz nie mam tak czasu same wiecie jak to jest mając niemowlaka w domu:happy2: Filip jest niezłym łakomczuszkiem, je i je i ulewa ale jeszcze chce hihi zabawny jest.. opowiem wam wiecej przy nastepnej okazji. No i dodam jego zdięcie abyscie mogły zobaczyć.
Pozdrawiam was serdecznie! Buziaki*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry