Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej, hej
ja tez wyjezdzam na dwa tygodnie w niedziele, ale nie wiem czy bede miala czas zeby tu jeszcze zajrzec wiec zycze dobrego samopoczucia i niech brzuchy rosna zdrowo
atol no popatrz kolejnej wypoczynku sie zachciało) Wypoczywaj dużo.
Ja jedynie wybieram sie na pierwszy meczyk "Biało-Czerwonych" echhhh co za emocje ciuszki i farbki czekają)
hej panienki a tu jeszcze cisza???
A ja sie dzisiaj ciulowo czuje, głowa mi pęka chce mi sie rz... a nie moge. buuuu juz dawno sie tak nie czulam. Ale to chyba mi wychodzi sobotni grill, tak sie najadłam ze jeszcze wczoraj wygladalam jak na 6 miesiąc)
Już sie o niebo lepiej czuje nawet okienka pomyłam, zostało mi tylko w kuchni ;D Fakt głowa jeszcze troszke pobolewa i cały czas mi sie odbija ale w porównaniu z rannym samopoczuciem teraz jest wyśmienite.
ojejku, Czarna, masz mdlosci i sie usmiechasz ladnie ja jak mi niedobzie to padam i zdycham ;-) i smiac mi sie nie chce ;-)
ale, odpukac, odkad bylam chora (juz ponad 2tyg) nie mam mdlosciow w ogole wstaje rano i jestem zywiutka i zadowolona a czasem, jak wstawalam na wczesnoporanne sisi ok 6, to straaaasznie mnie mulilo a teraz cisza! oby tak juz zostalo
jutro mam wizytke u gina... wow! sie doczekac nie moge mej kruszyny