Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sugar, nie pzrejmuj sie... prawda, ze ibuprofen jest zakazany, ale niektore dziewczyny biora I trymestrze antybiotyki, nie wiedzac, ze sa w ciazy i wszystko jest si!
ale lepiej dlatego miec w domu apap lub panadol
Nieistotna spokojnie napewno wszystko jest wporzadku a w poniedziałek sie przekonasz i pamietaj aby poprosic o fotki bo ciocie forumowe bardzo chca poznac twoje cudo które nosisz pod serduszkiem.
Ja w sumie od poczatku ciazy mam w pogotowiu Apap ale jak narazie tylko 2 razy wziełam po pół bo juz naprawde niedawałam rady.
hej mamusie
Piękna pogoda wiec pewnie byczycie się gdzieś nad wodą) dlatego taka cisza. A ja od dziś zaczynam sobie robić pomiar talii ciekawa jestem jak mi sie powieksza bunio w ciagu tygodnia ;D Aha i znalazłam tzn podpatrzyłam na innym wątku fajna stronke ile sie przybiera w kolejnych miesiacach ciąży na wadze i jak narazie jestem zadowolona) a o to ona jakby któraś chciała sobie sprawdzić http://zdrowie.onet.pl/1219200,2413,,,,przyrost_wagi_w_ciazy,kalkulator.html
A tu nadal cisza
Dzis spedziłam 4 godzinki na spacerze aż mnie nogi pieką : upał niedozniesienia w mieście na zegarze było 34 C !!!!!!! SZOK
Jeżeli bedziecie miały jutro czas i możliwość na National Geographic bedzie leciał program "W łonie matki" o 23 podobno rewelacyjnie pokazane jest miesiac po miesiacu maluszka. Moja bratowa ogladała (był w zeszłym miesiącu) i była zachwycona.
ojoj... a ja ostatnia plec poznam dopiero pewnie gdzies pod koniec wrzesnia.. bo chce byc wtedy z moim misiem, a on dopiero wtedy wroci...
nonek cos sie dlugo nie odzywa!? czy ona gdzies wyjechala?
a ja dzisiaj sie zwazylam :> wg tego kalkulatora powinnam wazyc miedzy 58 - 61, a ja dalej chudne mimo ze jem!!!
dzisiaj po sniadaniu sie zwazylam i jest 53.5 :> a przed ciaza ok. 55.5 po sniadaniu bylo czyli dalej nic nie przybieram eeeech