reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Alize pisze:
Za to już 3 dzień boli mnie głowa,a oprócz okładów nic nie można robić. Może macie jakiś sposób na ten okropny ból? Kawa mi nie pomogła, od razu znalazła się razem z resztą zawartości żołądka nad morzem...

Hej,

po prostu weź chłodniejszą kąpiel i się prześpij a jak nie pomoze, to wez np. apap.
Ten ból może być od gorąca!

ja mam jutro USG o 11.20:)))) i mam nadzieje ze juz bedzie widac wiecej niz tylko mala plamke:) ide razem z misiem:) zdjecie pewnie wrzuce pozniej bo jutro o 14 mis wyjezdza do Gliwic na jakas konferencje....a bez niego to ani rusz.

o i mnie tez boli glowa i to dosc czesto ostatnoi:( ale nie bede brac zadnych lekow bo nie chce ryzykowac.
M-J

NO ja też myślę, że to może być z gorąca. Dziś jakbym zapomniała co to znaczy ból głowy :) Jakoś przeszło. Na razie staram sie nie brać tabletek - póki dam radę to nie będę. Spanie niestety nie pomaga, budzę się dalej z bólem.

Nieistotna - widzisz jakie my nie doświadczone? hihi ;D Jeszcze się pewnie musmy nauczyć.

Ja wczoraj do późna w nocy odwiedzałam muszlę... Najadłam się kapusty kiszonej i Flipsów a potem cierpiałam. Koooszmar. Na szczęście dzisiaj już oki.

Pochwalę się Wam Dziewczyny, że pojutrze mamy swój wielki dzień. Nie dość, że jestem Mamą Groszka to będę także żoną :)
Już nie mogę się doczekać..Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze 8)

Alize:) Gratulacje - trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo. wrzuc potem jakies zdjecie z tego wyjatkowego dnia:)
Moje USG wczorajsze poszlo dobrze, jak maz dzis wroci to wrzuce zdjecie Bobika:) wygladal super i fikal kozilki i machal lapakimi nozkami:) super.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry