reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

Lubie czytac wasze historie milosne
te wesole i te smutne
Asiu zyczymy by ten zwiazek okazal sie trwaly i idealny :D

Macie laski pozrowienia od Oczekujacej ktora ma popsutego kompa
teskni i pyta co u nas, zasyla calusy

reklama
My sie znamy 4 lata.Ale co u nas jest ciekawego ze od dnia poznania jestesmy ze soba niemalze 24h na dobe, no chyba ze jak teraz gdy jest mala on sam wyjezdza do klientow.Nie potrafimy zniesc rozlaki dluzej niz tydzien. wszystko ponad ten czas niszczy nas zwiazek bo zaczynamy z tesknoty sie klucic i glupie rzeczy wyzucac pzez telefon. Nie jest w moim typie, ale charakter ma wspanialy. Co najbardziej w nim kocham to to ze jest taki sam jak w dniu poznania. Bardzo czuly i kochajacy. Ma zasade ze nigdy nie zdradzi kobiety, tymbardziej jak jest dzidzius , bo sam ciezko przyplacil wlasnie takie roztanie swoich rodzicow i nie chce aby zona czy dziecko czuly sie tak jak on i jego mama.
Rok temu wzielismy slub. Z dzieckiem smiesznie wyszlo bo rok sie staralismy bez slubu i niewychodzilo. A w przeddzien slubu juz bylimy pewni ze jestem w ciazy, a w poniedzialaek po slubie lekarz potwierdzil. Jakby mala liczyla to ma szanse sie niedoliczyc ze zrobiona byla przed slubem, tymbardziej ze ja urodzilam w 42 tygodniu haha

Nonek ladna ta Wasza historia.Znowu ze kocha sie osobe, ktorej sie wcale nie chcialo.

Moj brat ma za to historie jak z telenoweli. Byl na slubie swojej przyjaciolki i na weselu zgadal sie z panna mloda ze chyba ona to woli jego a nie meza. Rodzice panny modej tak samo. Nastepnego dnia moj brat juz byl z panna. Maz sie zalil mojemu bratu ze z jego nowo poslubiona zona maja problem itd itd. Nie wiedzial ze gada z glownym podejzanym. Panna sie rozwiodla po 2 tyg. Moj brat odnalazl w koncu ta druga polowke i sa bardzo szczesliwi. A panna to wykapana moja mama, czyli braciszek ma taki sam gust jak moj tatus.:-D

Boze, kto ma ochote mnie odwiedzic w weekend? Siedze sama z bachorkami:-(. Maz jedzie sobie do Mikolajek a mnie niestety nie moze zabrac.:-:)-:)-(

hehe
normalnie lzawo sie tu zrobilo
mam znajomych ktorzy maja wlasnie dwoch synow pomiedzy ktorymi jest ok roku roznicy
teraz to juz duzi kolesie bo jeden 8 a drugi 9
mowili ze na poczatku to moze bylo nawet ciezko ale potem to blogoslawili taka opcje
maluchy sie soba zajmuja jeden o drugiego sie troszczy etc etc
i maja mega luzik
i nie ma problemu, bo te same filmy, te same bajki zabawki i ksiazki im czyta na dobranocke ;-)
takze ja nad czyms takim optuje

nasi znajomi maja rocznego chlopaczka i wlasnie za 8 miechow urodzi im sie kolejny dzidzius

produkcja jak ta lala hehe

ogladam wlasnie jednym okiem "gre w ciemno" z ibiszem (ktorego nie trawie) i jakas gupia pinda miala w kopertach 400 tys, zadnych minusow etc
a on ja tak wykolowal ze ma juz jedna koperte za 100 tys i sie zastanawia za ile mu ja opchnac
bsz
ja to wale na calosc i juz
a jak widze jak takie lale sie ciamciakaja o 1000 to mnie krew zalewa
ryzyko i adrenalina
alb kupa kasy albo nic
grrrrrrrrrrrr

reklama
ona miala 500tys
a na koniec dostala 32tys
bo po raz pierwszy w prgramie zdarzylo sie by ktos mial 5x 100tys
i daltego dostala nagrode specjalana 20tys

ale w sumie rozumiem tych ludzi co boja sie ryzyka