reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kasuelf ja tez cie witam:-D

jestem nie przytomna Helen sie budzi juz druga noc co chwila , spac nie chce, jesc nie chce- zjada po 30-40ml, placze, chyba po szczepionce

bylismy 28 na szczepeiniu, wazy 5kg, zdrowa, morfologia super, kurde a jesc nie chce, spac niechce i awantura non stop, fak wykoncze sie

kasuelf :-) milo,ze nas znalazlas.
sa_raa;-)
O sobie napisze narazie tyle ze nie spie juz druga noc.
Noca maly budzi sie i marudzi co godzine...w dzien spi po 20 min

mam juz wszystkiego dosc:zawstydzona/y:
A moze to spozniona wersja baby bluesa...?
...special edition dla kobiet,ktore nie martwia sie,ze zajda w ciaze bo nie maja z kim...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Stówka dla Mercuni

Eh.. dziewczyny jak czytam jak się macie za stare dupy w wieku 23-24 lat to aż strach pomyśleć za kogo ja mam się uważać.. ja mam 29 lat, mąż 33. Razem jesteśmy od 13 lat, od 8 razem mieszkamy a od prawie 3 (11 kwietnia nasza 3 rocznica) jesteśmy małżeństwem.
Kasuelf witamy na grudniowym pokładzie..:tak:
A ja właśnie wygnałam męża na spacer z Oliwierkiem i miałam się wziąć za mycie okien a jak na razie siedzę na bb..:baffled: No to lecę chociaż stwarzać pozory, że strasznie się narobiłam..hehe.. Wieczorem mam zebranie wspólnoty mieszkaniowej- sama prowadzę to cholerstwo i muszę co nieco ludziom przekazać.. ustaliłam datę zebrania na dziś dostosowując się do wszystkich właścicieli tylko zapomniałam o sobie.. mąż na nockę, mama do 20 pracuje a tato ma turniej brydża na 18 a zebranie właśnie na 18- nic to pójdę z dzieckiem..hehe..Będzie o jednego właściciela więcej..;-)

asia26, atol - a moze to taki wirus, ktory i moj Filip mial ostatnio?? ponoc kasia_z i nonek, kiedy mala miala ok. 3 miechow tez mialy takie jazdy... cos dziwnego moze sie dzieje z dziecmi, jak maja 3 mies???

rany moj marudzi za to cale dnie teraz. ale wole to, niz tanczzyc w nocy :-)

aebye a u ciebie ile to trwalo bo sie wykoncze, ja nawet w dzien sie nie moge przespac, bo Hania...
a jak Hania spi to zazwyczaj Helen ni i tak naokoraglo:wściekła/y: :no:

Mojej jednak wyłażą na dole zęby już widać :tak: maruda jakich mało do tego jeszcze doszły problemy z brzuszkiem i ślinienie się na potęgę ech ... nic mi się nie chce miałam iść na spacer ale wreszcie zasneła to nie będę jej męczyć i budzić bidulka mała

100 dla Mercuni :-D :laugh2: :-D

kasuelf witamy ;-)

reklama
dziekuje za przywitania wam wszystystkim :-)
u mnie dzis leje wiec jestesmy z barunkiem zmuszeni do siedzenia w domu...moze na chwilkeprzestanie to sie wyrwiemy
nie znosze gnic w 4 katach

co do wieku to uwazam ze nie wazne ile masz lat, wazne na ile sie czujesz... bo ja np nie czuje sie jak 22latka tylko 30stka :/ i to jest straszne...
mysle ze jak wroce do mojej wagi 50 kg sprzed ciazy to bede happy... nawet te 55... teraz waze 72 ble i niemkoge sie na siebie patrzec
RATUNKU!!

dziewczyny mam pytanie: jak tam wsze figury po porodzie?
ja np nie mam strasznego brzucha,mysle ze dzieki karmieniu piersia dosc szybko sie 'wsysa' i znika, ale niestety rozstepy ktoe sie pojawily w tygodniu przed porodem sa dalej czerwone i nic nie ruszylam z wagi mimo ze staram sie nie zapychac smieciami i jem duzo jarzyn i owocow.
macie moze jakies sposoby na zrzucanie wagi -bez diet bo karmie
wiem ze powinnam cwiczyc ale nie mam czasu jako ze jestem przez caly dzien sama z brunkiem, a kiedy on spi staram sie porobic cos w domu...

help:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry