reklama

mamusie grudniowe:)

ale dzis mialam jazdę; nie dosć ze caly dzien na uczelni, to po przyjsciu 4ro godzinne darcie ryja z kilkoma przerwami na smiech,zeby upewnic mamusie ze to zabki a nie choroba:dry:
moje zycie tez burzliwe;wyjazdy,imprezy itd. i wcale nie twierdzę ze wszystko juz za mną:evil:

reklama
pingwinek odpiszesz???

kulka79 znam ten ból kochana;-) ale nie jest tak źle.. a jaka radość i duma potem jak pierwszy ząbek się pojawi:-D

a nie mozesz skoczyc do szpitala na samo badanie?zrobiliby chociaz usg na izbie przyjec? przeciez nie moga cie zostawic wbrew twojej woli.

chociaz jesli sie mialo cos zlego stac to juz sie stalo rano:eek:mam nadzieje ze nie.takie plamienia sie chyba zdarzaja w ciaży.

jesuuuuuuuuuuuuu
nie zasne cala noc!!!!!!
bsz bsz bsz
dobra rano dzwonie do lekarza a jakby co ide do szpitala

bsz mam wyrzuty sumienia
glupia jestem cipa i tyle!!!!

a najgorsze jest to ze na poczatku gadalam glupie rzeczy typu " dlaczego to nam sie teraz przytrafilo" etc
jesu boje sie jak debil

buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sugar, jezeli cos,to nie twoja wina.takie rzeczy sie zdarzaja..

to moze pojedz teraz i bedziesz miala z glowy?moze sie okaze ze to glupie plamienie i mozesz isc spac,co?

reklama
ja też miałam plamienia z Filipem i wszystko było ok pozniej... z tym że ja plamiłam cały dzień:eek: wtedy to była panika. Lekarz powiedział mi że to przez naruszoną szyjkę.. za ostry seks niby:eek: byłam zdziwiona... dał mi zastrzyk i potem już było ok. plamiłam jeszcze w 7miesiącu.. ale to też okazało się nie groźne.

sugar nie martw się nic ci i dziecku sie nie stanie na pewno. Idz do lekarz bedziesz spokojniejsza... on cos co poda..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry