reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jestem jestem...:-):-):-)
Lekko niepitomna, ale jestem. Wczoraj zostawilam swojego m.z dziewczynkami i poszlam do sasiadki. Tak nam sie dobrze gadalo przy pyfku, ze wrocilam bardzo chwiejnym krokiem do domu po polnocy. Dzis za to place bolem glowy, kapciem w gebie i ogolnym rozkojarzeniem. Musze sie pozbierac.
Zaraz bede wszystko nadrabiac w czytaniu.
kasuelf moja Julka tez tak miala. Bylam nawet z nia u lekarza, ale nic nie poradzil. jula nic nie jadla, nic prawie nie spala i sie wieczorami darla. Po dwoch tygodniach miala 2 zeby, po nastepnym tygodniu 4. Nameczyla sie biedaczka, a ja nie umialam jej pomoc.
Roni Gratuluje z calego serca, oby tak dalej. Byle do przodu:-).

Kasia_z zjeść ze 4 sztuki:-) ;-) Mama nie dziecko:-)

Paracetamol gdy dziecie ma bóle niewiadomego pochodzenia jest ok, viburcol delikatnie uspokaja i jest git, ale z ibuprofenem radzę uważać. On jest też przeciwzapalny i jak serio jest potrzebny lepiej wtedy podawać:-) W przeziębieniach u lila działał ekstra. Lil nie dostał nigdy antybiotyku:no: :-) W miarę się trzymał chłopak:-)

Katar u Miniego utrzymuję się do dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz nie mogę !!!!! Frida wyciąga normalnie litry białych giluchów!!! FUJ!!!!!!:baffled:

Julcia Iggy sto lat kochaniutkie dzieciaczki:happy:

Ja nie sprzątam jak nie muszę, ale lubie mieć posprzątane i Lila wykorzystuję do pomocy np przynieś, wynieś, podaj itd. A on szczęśliwy że może pomóc:-)

Elfie bedzie ok.
Roni no to i tak superowo że trochę zjada:tak: !!! Częściej podawaj flaszkę i dokarmiaj cycem jak on tak uparty, ale tu teraz o ciebie chodzi, o Twoje zdrowie!!!, nie cykaj się !!!! I tak jesteś cudną mamą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Kate_less ja tez przy 38 jeszcze nie działam,:-) ale jak kerska wiecej to dla mnie alarm:tak: :-)

Kupiłam w końcu suszone śliwki w słoju dla dzieci po 4 miesiącu.

Sama się boję jeść, bo rzygam po wszystkim suszonym (morelki najbardziej rzygogenne ale śliwki owszem też) :-D

Luckymama, co ten twój Miniś tak nie chce zdrowieć? :-(:no: Ucałuj od cioć z BB :dry::happy:

BRAWO JASIEK!!!
:laugh2:

Teraz, Roni, trzymam kciuki już na maksa, żeby jadł butlę :tak:

Ja się ze sprzątaniem na maksa nie wyrabiam, ciągle zapominam o tym, sprzątam tylko kuchnię, bo tam nie znoszę syfu, reszta generalnie zarasta...
A w weekend kiedy mam czas, to mi się nie chce go tracić na sprzątanie...
:eek:

Piotruś przespał dziś znienacka 9 godzinek :-)

ja lubie suszone owocki ale tak mi się przypomniało, że nie cierpie kompociku z suszonych owocków na święta :eek: normalnie śmierdzi ten kompot rzygami (tak mi sie wspomniało bo Kasia o pawiowaniu mówi)

moja Milenka znów sie naprawiła i przesypia noc od 21:00 do 5-6:00 potem już się nie kładziemy ino działamy :-D

buziaki dla Minisia :tak:

hej
Dziewczyny co do sprzątania to się zgadzam ja też ciągle sprzątam i wiecznie jest brudno,bałagan a robie to właśnie kosztem odpoczynku zamiast odpoczywać ja zapierdzielam a jak przyjdzie mój ukochany to i tak wszystko porozwala,ciuchów nie składa,skarpetki rzuca pod fotek a mnie to szlak trafia jak widzę że nie docenia mojego wysiłku:wściekła/y:
Wczoraj położyłam Alana na brzuszku i powiem wam że podnosi główkę tylko inaczej rączki musiałam mu ułożyć i podnosi bardzo wysoko i długo trzyma a ja tak bardzo się martwiłam.

Kurcze taka ładna pogoda zaraz mykam na spacerek z Alanem,od 25 kwietnia ponownie dostałam umowę o prace w EUROBANKU tym razem jako ankieterka a maluszek bedzie w tym czasie siedział u babci:-)

reklama
tak, kumpot z suszu to porazka.
Takiego balaganu do wczoraj to chyba nikt nie mial. Koty wielkosci Tygrysow lataly pod stolem,podloga jak Sahara cala w piachu, ale wczoraj dostalam jakiegos spida i wysprzatalam cale mieszkanie. Teraz bede gonic towarzycho za balagan.
Moje starsze dziecko sie naprawilo! Grzeczna jak aniolek. Normalnie nie poznaje, chyba w przedszkolu ja podmienili.
Boze jak mnie suszy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry