reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jutro ide znow do sasiadki na pyfko!!!!!!!!!!!
stary wlasnie sobie przypomnial, ze mu na jutro koszula jest potrzebna. Nosz k*** mac, rownie dobrze moglby sobie przypomniec o tym o 24 lub 6 rano. Musialam zelazko wyciagac jeszcze. On sam se nie wyprasuje, bo juz sobie spieprzyl kilka koszul. Normalnie tluk jakich malo.

reklama
A ja odciagam i zamrazam:tak: Zaliczylam juz jedna porzadna imprezke miesiac temu. Tatus zostal z corcia. Nawet ja wykapal przed karmieniem :tak: W piatek parapetowa u znajomych ... a trzy butle 180ml zamrozone czekaja. A jak mam ochote na jakies piwko to tez sobie nie zaluje bo Marika wstaje najwczesniej o 6 na cycusia.

Anita widze ze nie tylko ja mam problem z mezusiem jesli chodzi o siedzenie przy kompie. Nie odzywamy sie od wczoraj... poszlo o BB.:-)

nonek Hehe- na szczęscie mój miała taką ,,mamusię' ze jakby sam się nie nauczył prasowania, to nie wiedziałby że świat chodzi w wyprasowanych koszulach, hehehe:-D:-D:-D
Więc z koszulami mam święty spokój. (a nienawidze koszul!!!!)

anita - czy ty przy[padnkiem nie przesadzasz...?:confused::eek:

maja - hehe, mój też się wsciekał o BB, ale kiedy odzyskał dzięki BB ( i naszej niezastąpionej nieocenionej Kate_less) dwie stówy, to nie ma nic przeciwko:-D:-D - możesz przeczytać na ,,poradach prawnych' - ta afera była całkiem niedawno:-)

dziwni są Ci faceci : mam cały dzień z dzidziolem + pranie + sprzątanie + obiadek ( dziś z dwóch dań ) , a na kolację naleśniki , a jak mam w końcu czas , żeby spokojnie posiedzieć , poczytać co się na swiecie wydarzyło , czy przypadkiem rząd się nie zmienił ( cholera jeszcze się nie zmienił ;-)) , to on swoje wymyśla :wściekła/y:
już się przeniósł z podłogi - widocznie za twardo mu było .

*Dita - ja ??? przesadzam ?? jeszcze nie , ale już sobie wypatrzyłam miejsce skąd mogę piękną magnolię zakosić i do swojego ogródka przesadzić ;-)
pewnie przesadzam , ale co zrobię jak takim cykorem jestem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry