reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
roni bravo bravo bravvvvvvo!!!!!!!!!!!!!!!!

trzebaby wyżywaczkę zakodować - Kate - ty się na tym znasz!!!! help, bo roniak się dusi, z powinien wywalić nam tu kawę na ławę;):tak:

Te magnolie tak kosztują fak.

sugar - a tak zapytam Iggy to też imprezowy czy nie?

Roni gratuluje mieszkanka i mam nadzieje ze gdzies sie znajdzie zakodowane miejsce abys mogla wszystko wylac z siebie. Napisz "list" skopiuj i wyslij nam na privy.

laski jak wasze`dzieci lubia tv to kupcie ostatni "baby nr 4"w kiosku, jest tam zawodowy vcd z bajka dla dzieci 0-3lat i jest super zrobiony. super postaci ktore tylko gaworza sa okraglutkie i maja wielkie oczy, do tego super muzyczka, a obrazy nie sa nackane. Naprawde jest super. Moja cora wczoraj obejzala wczoraj cala za jednym zamachem.

oj nie pospalam dzis niestety. Manianie od 4 rano wzielo sie na hihy smichy oglone pogadanka, najgorsze, ze koniecznie chciala miec sluchacza. Ani cycek, ani butla, smok czy zabawki ja nie satysfakcjonowaly.
Roni gratuluje z calego serca, wiem doskonale jaka to radocha. Wreszcie na swoim. Zycze, abyscie wreszcie byli w tym mieszkanku razem i byli bardzo szczesliwi!!!!!!
Pod blokiem, gdzie mieszkala moja babcie na 1 pietrze rosla przedwojenna magnolia. Wielkie drezwo. Jak kwitla to moglam zrywac kwiaty z jej okien. Cos niesamowitego. Do mojego domku tez sobie kupie jakas mala choc.

Hej
Nie mogę się oderwać - tyle piszecie :-):-):-)
Wczoraj wielkie ryki młodego zakonczyły się wielką kupą o lekko gęstej konsystencji (przeklęte słoje). Oczywiście postanowił robić ją podczas przewijania w sześciu turach (6 pampków zasrał) - specjalnie wstrzymywał do czasu zmiany na nowy pampek. Obsrał tacie ręce :-D Ja się posikałam ze śmiechu :-D Odzyskał chłopak radość życia :tak: Chyba pójde kupić mu dicoflor, bo jabłko nie dziąła, pić nie chce..

Co do wciskania różnych cieczy w paszczę - zakraplaczem dla dzieci (lub strzykawką, ale ona ma takie ostre krawędzie, wolę zakraplacz 10ml canpola) z boku w policzek trzeba celować (od wewnątrz rzecz jasna :-D) wtedy jęzorem nie da rady wypluć i musi przełknąć. Mam, że tak powiem, wprawę w ładowaniu mu codziennie furaginy, której nie znosi, mimo że jak dla mnie jest bezsmakowa.

Buziaki dla wszystkich mamuś i potomków :happy:

Roni - WIELKIE GRATULACJE!!!

Roni- gratuluję mieszkania:-)
A ja siedzę sama w domku,moje kochane maleństwo zaniosłam do babci :-) byłam na zakupach a na 14.00 idę na szkolenie z Eurobanku,szczerze to mi sie nie chce najchętniej położyłabym sie i odpoczęła ale niestety siła wyższa muszę iść.
A jutro na 9.00 wizyta u dentysty,leczenie kanałowe mam nadzieję że przeżyję;-)

Ja juz wogóle za wami nie nadąrzam:no: :sick: Przez łaczenie int 38,7 kb/s to dopiero prędkość zawrotna!!!:wściekła/y:

Liluś właśnie padł, bawiliśmy sie wycinankami, kilkakrotnie poprawiałam mu nożyczki w rękach i prosiłam by uważał, a on cholera obciął sobie kawalątek opuszka i oczywiście krewka i płacz i teraz lala na palcu:dry:

Obudził się mini i normalnie sajgon w domu!!!
Na dworze wiatrzysko jak diabel i pranie mi sie zawija i wogóle lipa!!!!

Sorry że na tym wątku, ale to jedyny który doczytałam:tak:

I jestem za zamknięciem jakiegoś wątku moze tej właśnie wyżywaczki na tylko nasze sprawy:-)

I smuci mnie to że nie mogę otworzyć zdjęć naszych dzieciaczków bo tu kurna za wolno:-( !!! I aż 38 minut otwierało sie jedno zdjęcie ostatnio chyba Julci Olowej.
Mojego Dominisia to ostatnie foty jak miał miesiąc:errr: :hmm: :sad:

Roni wielkie gratulacje!!! Własne to najcudowniejsze nawet jak wyglada jak bunkier, pamiętacie moje foty? Nic się nie zmieniło,a strasznie tam tęsknię:tak: I zmartwienia na priva do wsiech ;-)
Kasia_z najpierw idź do warzywniaka po suszone śliwki:-) To u nas zadziałało:tak: Może u Was też sie uda:confused:
6 pampków hehehehehe, u nas max było 4 w takiej samej sytuacji:laugh2:

Sugar fajnie że Ignacy wesolutki nawet w chorobie, szkoda że Miniś jakoś nie bardzo:sick:

Pingwinek jak jej zimno to ubieraj i pewnie:-)

_anita ja też się cykam jakiegokolwiek alkoholu, a kawy nie piję bo chce żeby Miniś spał:tak: :-)

Nonek, bym chciała zeby T chciał cokolwiek i żeby w domu był:-(

reklama
a i wiecie ci dziewczyny byłam dziś z Alanem u lekarza i faktycznie troszkę spanikowałam bo lekarz na szczęście nic u niego nie wykrył lecz zapisał mu coś na zapchany nosek a tak to jest zdrowy jak ryba.Ja sie zmartwiłam bo ja przeziębiona jestem mój Marcin też a Alanek lekko pokasływał i kichał lecz to nic groznego:-)
Lece na szkolenie :-)
Do zobaczenia
POZDRAWIAM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry