reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

a my dzis pakowanie i jutro do domu smigamy buuuuu

aenye trzy tygodnie bylam, T nie ma wiecej wolnego, ale planuje jeszcze w sierpniu przyjechac wiec moze wtedy te foremke i lopatke mi oddasz;-)

i w ogole caly czas kombinuje coby tu zrobic zeby sie tu przeprowadzic, ech jeszcze nie teraz niestety:baffled:

sorki ze tak tylko o sobie ale nie za nbardzo mam czas zeby was czytac

z tego co pamietam to gratuluje sukcesow nocnikowych, ja podobnie jak kasia w przyszlym roku zaczne

gratuluje skcesow odsmoczkowywania i pochwale sie ze my tez od kilku dni bez smoka, chociaz budzi sie w nocy i placze, gorzej zasypia, ale co tam mam nadzieje ze dam rade ( co prawda smoczkow nie wywalilam jeszcze jakby co:-p)

no i co jeszcze?

kamila witaj:happy:

reklama
Aenya no super pomysł z tym tancem :tak: zazdroszcze ja tez bym na cos takiego pochodziła ale narazie z brzuchem to bysmy sie tylko odbijali od siebie :-D:-D

Kamila, ja ci powiem, że my na weselu usiłowaliśmy tańczyć, ale brzuch miał swój alternatywny rytmy, pomijając niewygodę to nas na maksa mylił kopiąc arytmicznie w swoim tempie :-D:-D:-D:-D Doświadczenie nieziemskie :-D

Widzę, że wszystkie jesteśmy lekko padłe w tych drugich ciążach. No ale już bliżej niż dalej :-)

A ja nie idę do szkoły rodzenia, bo mnie wszystko swędzi. Więc klops będzie musiał sam wyleźć i tyle :-p Na razie pracuję nad jego kondycją ;-)

Nonek - do ciebie zaraz zalezie zwierząt z całego osiedla ;-) Dobre z tym psem. :-D Wrzuć jakieś foty tej swojej kolorowej chałupy :tak:

hejjj

nonek, ja kolo koscierzyny :-) Łubiana dokladnie. od nas godzinka drogi :-) zapraszam!

kasia, super z tymi kursami :-) planujemy cos wykrecic od wrzesnia dopiero, wiec jeszcze mamy czas na wylukanie czegos. mam nadzieje, ze sie nie rozejdzie po kosciach ten plan..

a druga ciaza dla mnie okropna byla, rozlazlam sie, zero energii - ciagle bym spala najchetniej, deprechen machen i samopoczucie jak scierka. plus wieczne zapalenie tam i siam i przeziebienie. trzecia by mnie wykonczyla chyba!

ja jutro wyjezdzam, a nawet jeszcze toreb nie zwiozlam :szok:
jeszcze dzis musimy do gdyni jechac, bo trzeba drzwi zamowic.. beka.. chyba pol nocy bede sie pakowac ;-)

a wczoraj byli u nas rano znajomi, potem bylismy u tesciow, a jeszcze pozniej pojechalismy z dzieciakami mecz ogladac u kolejnych znajomych :-D takze sie pochwalilismy bachorkami w szerszym gronie, wszyscy zachwyceni (dodam, ze z naszych znajomych raptem jedna moja psiapsiola ma dziecko, wpadniete, 5 letnie ;-) u nas sie jeszcze rozmnazanie i w ogole sluby nie zaczely, mimo ok 25 lat na karku, uech) Fiol odstawial swoj kabaret, pokazywal wszystko, co umie :-D cyrk na kolkach.

dobra, ide wieszac ostatnie pranie, wykapac sie i smigamy najpierw do lekarza na kontrole, a potem drzwi obczaic :-)

Witajcie ponownie!
Zapisałam się jakiś czas temu, ale później pochłonęły mnie różne sprawy (studia, etc.) i przestałam tu zaglądać :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem...

Buziaki dla wszystkich Grudnióweczek!

Hej dziewczyny:)
Weekend zleciał nam bardzo miło. spedzilismy go ze znajomymi:)
Jutro ide na ten mój zabieg.. troche sie denerwuje ale jakos to na pewno bedzie. Wieczorem wróce do domu, jak bede w stanie to jeszcze do was napiszę.

U nas wszystko w porządku. Filip dużo gada słówek :-) niebawem zacznie łączyć w zdania i sie nam dziecko rozgada!
Zrobiłam dzis juz czesc zakupów nad morze, kupiłam Filipkowi koszulki i kąpielówki do kąpania:happy: ah i kubek bo mnie namówił hehe bardzo mu sie spodobał.
Wczoraj wywaliłam już wszystkie butelki i niekapki bo tylko mi zawalało. Filip pije już ze szklanek i swoich kubeczków plastikowych:happy: potrafi pić już nawet trzymając kubeczek jedną rączką.
Ah i już pampersów na dzień mu nie zakładam tylko majteczki :happy:woła nam ładnie wiec nie bede mu tyłka parzyła w pampersie. Zakładam mu jeszcze na noc.

Po za tym u nas ładna pogoda jest teraz, czesciej nas nie ma w domu jak jestesmy

teraz poczytam co tam u was... pozdrawiam!

Ale tu tłumy :-D myslalam że bede czytac i czytac ;-)
Kasia co do tanca z brzuchem to my w moich dwoch ciazach mamy sezony weselne :-D:-D jak nigdy i nawet te tance niezle nam ida pewnie dlatego ze brzuch mam nie za wielki ale M ma swoj ja mam swoj takze zawsze troche sie odbijamy :rofl2:
Aenya miłego pakowania no i wspaniałego odpoczynku :tak: a co do znajomych z dzieciami to u nas tez marnie z tym chociaz juz cos sie zaczyna rozkrecac :rofl2: moja dobra kuzynka ma termin taki jak mój moze bedziemy rodzic razem :-D
Kinga trzymam kciuki za zabieg bedzie dobrez
Witaj Nanya

A ja dzisiaj byłam na zakupach w cudnym sklepie o nazwie lumpeks gdzie maja super ciuchy wiekszosc nowe opkupiłam sie jak wariatka ;-) trzy spudnice sukienke dwie bluzki i sper sweter no ja jestem w niebowzieta bo kasy za duzo nie wydałam a wszystko nowe :-p

hejo

padam na pysk, nie mam sily sie nawet pakowac, masakra. moze sie uda na lajcie jutro.
a niby nic nie robilam konkretnego :-p

wybralismy w koncu drzwi, hip hip inter door. dzizas. bylismy az za gdanskiem, taka wycieczka ;-) zeby sie okazalo, ze te, co sie nam podobaly w katalogu, na zywca sa mega zje.bane :crazy: no ale w koncu sie zdecydowalismy. mater.

nie no nie mam nawet sily pisac. cholllender. to pogoda chyba czy co.. a jeszcze masa drze ryjka, a fiol wychodzi sam z wanny. bosz. bosz. bosz.

:-p

Halo halo.
My wlasnie weszlysmy do domku...w Uk
Po drodze z lotniska podpisalismy papiery zwiazane z przeprowadzka...jutro rano odbieram klucze.

Marika wczoraj 4 razy wymiotowala. Dzis ma goraczke. Wydaje mi sie ze na zebole.

Dzis nie mam sily czytac ale postaram sie jak najszybciej nadrobic.

Buziaki dla Was wszystkich.

Hej i my zyjemy:-D

Patrycja a ja mogę na weekend??? może się z Nonkiem jakoś zmówimy? i razem Cię nawiedzimy? hehe:-D
pytam na serio:tak:

Maja odkryłam, że mam spodenki Mariczki, takie białe:) podaj adres, to Wam wyślę:tak:

lecę Was czytać kochane moje

witaj Kamila i Sugar:laugh2:

reklama
Do góry