reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

no czesc, czesc, CZESC! :-)

my dopiero wrocilismy, cudna pogoda, cudne okolice i atrakcje, dzieci grzeczne, kochane, spiace, bezsmoczkowe, gadajace (obaj!) i w ogole sie zrelaksowalismy, ze szok. az nie chcialo mi sie wracac..
miejsce fantastyczne, naprawde. w zyciu nie bylam w tak fajnym domku. zakochalam sie w mysli o wlasnym ogrodzie.. deszcz, nie deszcz, dzieci cale dnie po dworzu lataly, nic sobie nie robiac. zajefajnie..

ciesze sie bardzo, ze i wam sie wakacje udaly. tak trzymac, dobrym nastrojom mowimy tak!

moj Masio do zlobka od next wtorku!.. jak on to zniesie?..

wiecej jak cos jutro napisze, ogolnie mieszkanie w jakis 30% w torbach i siatach. a ja to mam ogarnac! Boze, zmiluj!

cosmo
, alleluja i do przodu. a odn. taty to na terapie z mala, zreszta wam wszystkim sie przyda. trzymaj sie.

reklama
Witam
Kicia :-) rewelacja gratuluje wam upragnnionej dziewczynki
Aenya super ze wakacje udane i zycze powodzenia wogarnieciu domu :happy2: ja nieznosze sie rozpakowywac brrr

U nas mały juz po zapoznaniu sie z przedszkolem :-) poszlismy zapłacic i pani pozwoliła nam isc do dzieci fifi zachwycony z płaczem go zabierałam :-D znaczy nie bedzie tragedii 1 wrzesnia potem do konca dnia nie chciał isc sijku w domu bo przeciez w kokolu (przedszkolu) łobił (robił) :-D no uroczy

Kicia GRATULUJĘ!!!

Nas mało bo na dniach się wyprowadzamy, rodzice wynajęli nam (mi i dzieciakom) mieszkanie tu u nas na osiedlu :) W końcu kąt dla siebie :tak:

Kicia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

U nasPyza dwa tygodnie w przedszkolu i zaczely sie problemy. Nie chce chodzic , placze. Pani mowi ze problem z jezykiem bo pogadac sobie nie moze, rozumie ale nie bardzo gada a z niej przeciez gadula. Jedna pani polka mowi ze gada do niej po angielsku a ta po polsku odpowiada. Jak dostane dofinansowanie to ja posle przynajmniej na 4 popoludnia bo dwa to zdecydowanie za malo. Za malo zeby sie zaklimatyzowac.
Dzis jak ja prowadzilam to juz nie wiedzialam czym ja przekonac bo pieniazki na jedzenie i zabawki to za slaby argument. Wiec wymyslilam ze na wakacje zbieramy i dlatego musi chodzic do przedszkola a mamusia do pracy . Dala sie przekonac. Jak wracalysmy to pyta 'mamusiu a masz juz te pieniazki??' Ja 'jakie?' ona ' no na wakacje'
Myslalam ze padne hehe.

Aenye fajnie ze wakacje udane. O Masia bym sie nie martwila...takie maluchy moim zdaniem lepiej znosza przedszkole niz starsze. Napewno na dobre mu wyjdzie.

Kamila u nas to samo bylo na poczatku...nie chciala wyjsc z przedszkola, zobaczymy, moze jej sie odmieni.

BUziam wsie.

Maja, u nas nawet nie chce do niego iść :dry:
Ale też potem nie chce zwykle z niego wyjść :-p
Myślę że jak częściej będzie chodzić to będzie lepiej, u nas Piotrek jakoś bardziej płakał jak chodził dwa dni, jakoś się nie mógł wdrożyć, potem jak pięć był to było ok.
No my od wtorku ruszamy. W przedszkolu jakiś wielki remont, ale podobno do wtorku mają ogarnąć. Będzie chodził do grupy z synkiem sąsiada z drzwi obok, może się jakoś zaprzyjaźnią, chociaż ten synek jakiś taki grzeczny i bez baterii, więc nie wiem czy nie ucieknie jak Piotrka zobaczy ;-) Wczoraj byliśmy u mojego brata z wizytą, jaka makabra, te nasze dzieci to są naprawdę w piekła rodem. Po godzinie włączyliśmy bajkę to była taka cisza że normalnie niewiarygodne. Nasze dzieci wytwarzają spokojnie tyle decybeli co młot pneumatyczny :-p
Dziś jedziemy sobie na weekend do domku, z przyjaciółmi, w sumie 6 dzieci, głównie w wieku Piotrka, więc będzie wesoło. :happy2:

HEjo

Jezu, właśnie wróciliśmy z ,,wycieczki" naAir Show - wczoraj odwołana z powodu pogody, dziś własnie się samolot rozwalił....
Utknęliśmy w korku w stronę Radomia, ale zawróciliśmy. Przed chwilą wróciliśmy i właśnie się dowiedzieliśmy że samolot spadł.
Ja pierdziele. Cóż, życie... Moze i dobrze że nie dotarliśmy, chociaż szkoda wczorajszego dnia bo jak tylko przyjechaliśmy do Radomia, rozpadało sie na dobre i musieliśmy wracać.

I ja buziam wsie;-)

halo???
No i jak dalsze żłobkowe dzieje???

Jutro moja Ala do szkoły, do 2 klasy, ,,komunistka";-) Już widze zebrania z naszym księdzem co tydzień...:eek:
A biedna Nat sama, tez ciekawe jak to zniesie, ostatnio Ala to jej największy autorytet, nie opuszcza jej na krok...

kate,nonia - hehe, monsz kupił mi wreszcie scrabble, hehe, ćwiczymy zawzięcie, jak do nas przyjedziecie, będziemy juz ,,miszczami" :cool2::laugh2:

reklama
Hej:-)

jutro dzień relaxu:tak:
dzieci do szkoły, przedszkola:-D mmmm super!
w ogóle się witam powakacyjnie
w ostatni weekend (od czwartku do niedzieli) byłam nad morzem, przepiękna pogoda, a morze CIEPŁE!!!
Kiciu gratuluję!
Dita foty dotarły:tak: ćwiczcie, ćwiczcie - do Sylwestra macie czas:happy:

Pozdrawiam i lecę poczytać, co tam u Was.
Cmok, cmok

Do góry