reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate ja jestem chętna kasia.zdanowicz@gmail.com

Pingwinek - masakra. Naprawdę niesamowite, że nikomu nic się nie stało :tak: Trochę na pewno odzyskacie z ubezpieczenia :tak: Idźcie najlepiej do jakiegoś radcy prawnego, niech wam poprowadzi sprawę bo firmy ubezp. dają ok. 30-40% mniej niż powinny, tak po prostu, dopóki nie wytoczysz sprawy. A u was pewnie każde 10% to będzie dużo pieniędzy. :tak:

reklama
Pingwinek - masakra. Naprawdę niesamowite, że nikomu nic się nie stało :tak: Trochę na pewno odzyskacie z ubezpieczenia :tak: Idźcie najlepiej do jakiegoś radcy prawnego, niech wam poprowadzi sprawę bo firmy ubezp. dają ok. 30-40% mniej niż powinny, tak po prostu, dopóki nie wytoczysz sprawy. A u was pewnie każde 10% to będzie dużo pieniędzy. :tak:

Pingwinek dopiero doczytałam:sorry2:
okropne, co przeżyliście, współczuję bardzo:-(
Kasia ma rację:tak: - moge podac Ci namiary na firmę, która zajmuje się (skutecznie) odzyskiwaniem odszkodowań. Nie biorą zaliczki żadnej, tylko po wygranej prowizję 20%.
No chyba, że Kasiowy Darek się tym zajmie, to nie wchodzę w paradę

Lecę do pracy, a wyślę wam to wszystko wieczorkiem lub jutro
pzdr

Wpadam się pochwalić że dostalam umowe bezterminową:tak::-)
Moja pierwsza bezterminowa:tak:;-)
Chiba nie wytrzeźwięje przez weekend:cool2::-D

Ja tez poprosze:) maja_1980@wp.pl

Pingwinku wspolczuje...ale dobrze ze nic sie nikomu nie stalo.

Agaton wspolczuje.

Dita salonik swietny:tak:

A ja mam troche wiecej ramu w kompie i wreszcie smiga jak powinien:-)

Pingwinku moje szczere wspólczucia.

Dita cieszę się razem z Tobą...

i mam tyle zaległosci ze nie wiem co pisac...
chora jestem od tej durnej klimatyzacji i nic mi sie nie chce, w pracy na razie wsio ok, szkoda tylko ze tak mało płacą.

Kate, Pingwinek, Darek raczej odpada, bo on do Wawy nie pojedzie (a pewnie o to chodzi głównie), bo ma zobowiązania w Gdańsku i nawał pracy :-( Także może ta firma. Jak się zdecydujesz to spytaj czy ma OC - firmy nie muszą mieć, a radcy prawni muszą :tak: Zawsze zabezpieczenie jak coś skopią (np termin).

Ja aktywnie sprzątam.
Wysłałam babcię do lekarki z małym - mocno zachwycona nową lekarką, także super - Maciek tylko katar, trochę gardło zaczerwienione. Reszta w normie. :happy:

hej
zyjemy, dzieci chore, mieszka nam się super

Agaton bardzo współczuję... przykre :-(

Pingwinek o rany dobrze że Wy cali

Kate to ja tez poproszę xxxkarola@interia.pl mój Michałek mówi tak jakby sepelił

moje dzieci chore, Majka z przedszkola przywlokła

reklama
Do góry