reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona - gratulacje

Vilttuli - biegiem do szpitala, może to wywoła poród.

Kroczek - jak Kubuś?

Ciężki-pracowity dzień mnie dziś czeka. Ale już niedługo 31/03 blisko i kończę z pracą.

Mam nadzieję, że jak będę Was podczytywać w ciągu dnia to rozwiną się akcje porodowe ale tylko i wyłącznie dla tych mocno pragnących. Reszta zaciska nogi :D

Trzymajcie sie w dobrych humorach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nosz posta mi zjadlo....
Gratuluje rozpakowanym :) widze ze zaczelysmy na dobre, 38tc pokonczone to mozna działać. Ciekawe czy o maj zachaczymy ze spoznialskimi:happy2:
Net mi nie dziala i na aero2 jade a to powolne wiec dziendobry wszystkim a ja moze cos ogarne przy torbie poki co bo presja z waszej strony duza :-D:-D

Ancona, Milenka gratulacje!!!:tak:

Ja jak zwykle nie wyspana......ale.....dziś kończe 35 tydzień:-):-):-):-) Też się chyba za torbę zabiorę:-D
I jeszcze w nocy wymyśliłam, że zrobie I. przemeblowanie w szafce 1 pólka na ciuszki domowe i 1 na ciuszki wyjściowe coby mąż nie pomylił-wiadomo jak to jest z facetami:baffled:

U mnie dziś wietrznie ale słonecznie, więc chyba czas przeprać nosidełko i gondolkę:tak:

Miłego dnia

Ancona, Milenka gratulacje:)

Kubuś to już widzę że psotniś jeden bo zachciało mu się szaleństw wczoraj jak mama chciała spać:-D Dzis od rana też fajnie dokazuje:) Dziękuję dziewczynki za dobre słowa ale rozumiecie że takie niepokoje to siła wyższa:tak:

Hmmm Marcia ja też od kilku dni rano codziennie na kibelku prawie biegunkowo a do tej pory byłam przez zelazoco 2 dni w WC:sorry2: Ty mi nie mów że coś na rzeczy jest bo mi dziś niedobrze:( Oby to tylko przez te moje cholerne lekarstwa:dry:

Viltutti kciuki za szpital:))

Zovitka, Milenka i Ancona- jejciu gratuluje! Ale sie ciesze, ze wszystko w porzadku! Macie juz to za soba!

Viltutti- walcz tam dzielnie!

Kroczek- nie denerwuj sie, co bedzie to bedzie, a napewno bedzie dobrze!

Wspolczuje tym, ktore spac nie moga, albo sie budza w srodku nocy i nie spia pare godzin...
Ja spie dobrze, a dzis mi sie snilo, ze maz mnie zabral na Malediwy... hehe marzenie!
Wstalam 8:30 i nie do końca jestem wyspana, ale nie chce mi sie przekladac z boku na bok.

Dzis czeka mnie zdobienie sciany w pokoju maluszka postaciami z Kubusia Puchatka, wstawie Wam pozniej zdjecie i tez musze ogarnac materac do lozka i do kolyski, bo popralam poszewki itp.
Jutro jedziemy do Ikei, zeby jeszcze oswietlenie i podusie dla malego kupic i polki itp...

AAA dziewczyny juz 20.03!

reklama
Ancona, Milenka, Zovitka, Gratulację :)
Viltutti : Kciukasy za szpital &&:)

Dziewczyny 11 godzin snu i tylko raz za potrzebą to jest wyczyn w moim wykonaniu
ale coś czuję że gdybym mogła to bym spała dalej ale obudziło mnie słońce wpadające przez okno :-)
Dzisiaj ostatnie porządki i przygotowania do Wiosny i do porodu będą zakończone
Jutro wyjazd do Teściowej na wieś , cieszę się jak nie wiem :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry