reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziękuję Wszystkim za gratki i wsparcie.
Hubcio już po pierwszym szczepieniu i myślałam że jak po płacze to się za jedzenie weźmie a on dwa razy kwękną i śpi dalej. Ja jestem wykończona, zdrzemnęłam się godzinkę ale obudził mnie okropny ból brzucha. Znowu skurcze i obkurczanie macicy, nic przyjemnego.
Jak już będę w domku to wrzucę fotki mojego kudłatka :-)

Milenka Zovitka gratulacje! !!

reklama
O kurcze gdzieś mi umknęła wiadomość o Rili i jej chłopakach. Czy ktoś wie coś więcej?? Bo chyba jeszcze nie teraz miała się zgłosić do szpitala.

Ancona trzymaj się dzielnie!!! Oby teraz szybko do domku!

Dziękuję Wszystkim za gratki i wsparcie.
Hubcio już po pierwszym szczepieniu i myślałam że jak po płacze to się za jedzenie weźmie a on dwa razy kwękną i śpi dalej. Ja jestem wykończona, zdrzemnęłam się godzinkę ale obudził mnie okropny ból brzucha. Znowu skurcze i obkurczanie macicy, nic przyjemnego.
Jak już będę w domku to wrzucę fotki mojego kudłatka :-)

Milenka Zovitka gratulacje! !!
Ancona, poproś o paracetamol na obkurczanie, mozesz wziać a przyniesie nieco ulgi. Po pierwszym porodzie nic nie czułam, ale za to po kolejnych bolało jak cholera.....

Tygryseczek, Rilla gratulacje. Rilla juz urodziła? :) wow

Ancona popros o srodek przeciwbolowy, na pewno pomoze. Czekamy na foteczki.

Ancona, Milenka gratulacje:)

Kubuś to już widzę że psotniś jeden bo zachciało mu się szaleństw wczoraj jak mama chciała spać:-D Dzis od rana też fajnie dokazuje:) Dziękuję dziewczynki za dobre słowa ale rozumiecie że takie niepokoje to siła wyższa:tak:

Hmmm Marcia ja też od kilku dni rano codziennie na kibelku prawie biegunkowo a do tej pory byłam przez zelazoco 2 dni w WC:sorry2: Ty mi nie mów że coś na rzeczy jest bo mi dziś niedobrze:( Oby to tylko przez te moje cholerne lekarstwa:dry:

Viltutti kciuki za szpital:))

Kochana nic sie nie martw. Ja tez mam czasem biegunke a jeszcze jestem w dwupaku :) a jak zakupy sie udały wczoraj?

Ja melduje ze zyje po badaniach - 8 fiolek krwi, o matko :angry: ale przezylam, a teraz ide spac bo w nocy spalam moze 3 h.

Jotemka no to mnie pocieszyłaś... już myślałam, że skoro nie czułam obkurczania macicy przy pierwszym to teraz też tak będzie a tu może być niespodzianka grrr...

Dziecię ma czkawkę, ja czekam na żurek, salceson mi już cały wyszedł ale mam miód wrzosowy od koleżanki :)

Jedyny plus że zakończyli akcję na osiedlu i już autobusy jeżdżą bo ja dziś na KTG :)
swoją drogą ciekawe jakie materiały pirotechniczne znaleźli skoro wezwali wojsko...

Ja również życzę samych fajnych chwil rozpakowanym Mamusiom i ich Dzieciaczkom! :-)

O15 mam wizyte,strach sie bac...

Auliya,to Ty mieszkasz rzut beretem ode mnie,wow! Moje,to okolice LO4. :D

Poza tym uhm... W moim zakladzie pracy byl tragiczny wypadek... Nie mogę tego pojąć jakoś... :(

Ja wciągnęłam zupkę Kapuśniaczek:)

A przepraszam Was Laseczki tak mnie wczoraj Kubuś zaniepokoił że zapomniałam napisać o zakupach:)

Hmm napisze tutaj bo zdjecia ciezko mi z tableta wstawiac. Kupilam gruby kocyk zielony z żyrafką, kilka pieluch tetrowych, aspirator do noska, prześcieradełko do wózka i łóżeczka, termometr do wody i taką ceratkę z jednej strony a flanelke z drugiej ale chyba nie zaloze tego do lozeczka bo mi sie dziecko zapoci:( Musze zakupic cos innego bawelnianego ale nieprzemakalnego.. Może uda mi sie zdjecie kocyka zrobic bo jest boski:)

reklama
Kroczku, gratuluje zakupów!
AgutekZG, powodzenia na wizycie, nie stresuj się :-)
Auliya, no boli parszywie, niestety....
L-oka 8 fiolek :szok:, jak to zniosłaś, kobieto????????
Niunia, też tak sie czuję, samoloty i chętnie łóżeczko bym zaliczyła znowu.

Warszawianki, pilne zapytanie na naszym wątku, zajrzyjcie, plisssssssss

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry