Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zovitka, Milenka, Ancona, Tygryseczek, Rila WIELKIE GRATULACJE przywitania Maluszków na Świecie !!! dużo zdrówka dla maluszków !!!
8 fiolek rzeczywiście strasznie dużo, dzielna z ciebie kobitka :-) teraz żeby wyniki były wszystkie ok :-)U mnie nudy i nic ciekawego. rozwarcie na palec ale skoro nie mam czynności skurczowej to mogę tak sobie w nieskończoność mieć :/ chyba że się mylę, więc chętnie przyjmę odmienne doświadczenia.
poza tym mam na sali łaskę która zre cebularze i pali fajki :/
U mnie nudy i nic ciekawego. rozwarcie na palec ale skoro nie mam czynności skurczowej to mogę tak sobie w nieskończoność mieć :/ chyba że się mylę, więc chętnie przyjmę odmienne doświadczenia.
poza tym mam na sali łaskę która zre cebularze i pali fajki :/

Ja się boję co będzie dalej a już mi ciężko jak nie wiem powinnam zapisać się do klubu seniora bo tak się czujęwow ale lawina! dziewczyny gratuluję rozpakowanym!
A Rila - ktoś coś wie więcej? Bo tak z przyczajeniarany, alę się dzieje!
Trochę Wam zazdroszczę, ja już nie mogę.
Sandra po przeczytaniu Twojej wagi idę się załamać, ja mam już b. dużo na plusie +16 a początkowo ie tyłam, a teraz 72 co jest kosmosem dla mnie![]()