Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy dziś ktoś rodzi?Bo jakaś cisza dziwna,hehe.
Mnie po wizycie pobolewa brzuch i plecy - chyba ze stresu.![]()
No,a do tego na wkładce zauważyłam lekkie plamienie... Takie beżowo - brązowawe... Coś mi doktorka nagrzebała,hehe.![]()
To pewnie przez moją "ciążową dietę"
Stwierdziłam, że wstawię na odpowiedni wątek fotkę z przed ciąży i aktualne zdjęcie, najlepsze jest to, że ja nie widzę jak się zmieniam dopiero zdjęcia mi to uświadamiają
Ale i tak wychodzę z założenia, że dla Szymka jestem w stanie zmieniać się do woli 
Zrobiłam sobie dzisiaj fotkę i stwierdziłam, że mój brzuch jest wielki !!! Nie mam pojęcia kiedy mi tak urósłTo pewnie przez moją "ciążową dietę"
Stwierdziłam, że wstawię na odpowiedni wątek fotkę z przed ciąży i aktualne zdjęcie, najlepsze jest to, że ja nie widzę jak się zmieniam dopiero zdjęcia mi to uświadamiają
Ale i tak wychodzę z założenia, że dla Szymka jestem w stanie zmieniać się do woli
![]()

!!! Z racji tego, że wstałam wczoraj (bo już jest piątek, DZIEŃ DOBRY :-)) o 6:00 rano nie wiadomo po co...
, a jak wrócił mąż z pracy to zrobiliśmy sobie dłuugi spacerek po lesie to po 21:00 tak nas sen łamał, że poszliśmy spać
... I co? I on smacznie śpi, a mi odeszło
... Poleżałam do 23:00 i stwierdziłam, że nie ma sensu to wstałam i wzięłam się za stertę prasowania, którą miałam (a nienawidzę prasować) bo w dzień kończyłam układać rzeczy w szafie i część niestety wymagała już żelazka...

... Chyba jestem nienormalna
...

!