Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kochane mimi wszystko nie można za długo po terminie, to niebezpieczne. Po tygodniu powinno być wywoływanie! ale tak czy tak, każda z nas ładnie i grzecznie się rozpakuje![]()
też nie mam już w co sie ubierać, każda bluzka kusa![]()
Spokojnie, Ala nie umrze a Ty nie zrobisz z taty mamy. Ułoży sie ich ta relacja jak należy. Podpowiedź tylko mężowi co może mu ułatwić wieczór z Alą.zwariujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja nie wiem jak moj chłop sobie poradzi dzisiaj miał Ali dać kolacje, wykąpać i położyć spać
do kolacji nie zrobił jej nic do picia
potem kazał jej sprzatać zabawki więc był RYK bo na nią hasło ALA SPRZATAJ działą jak płachta na byka
teraz się kąpią a on zamiast z nia gadac, opowiadać coś przy wychodzeniu z wanny nic tylko ją strofuje więc RYK
Boże a jeszcze zęby i usypianie
ja zwariuję
już się boję co bedzie jak bede musiała po cesarce sie oszczedzać![]()
to duża dziewczynka i rykiem będzie protestować.... U mnie ryk będzie zwielokrotniony.... Tez sie martwię Powiedz małżowi jak do niej Ty mówisz ale on musi mieć z nią swoją relacje - ojcowską. I wiesz co działa? Słowa: ty jesteś dla niej prototypem mężczyzny, wzorcem na całe życie, jak z nią będziesz rozmawiał, jak będziesz traktował, to takiego mężczyzny będzie poszukiwała... I już teraz ją tego uczysz mimo, ze tego nie wie...no tak Jotemka mamy z taty nie zrobisz Święte słowa
boje sie tylko że tu bede musiała być spokojna przy karmieniu dziecka a tu bedzie RYK ok ale nie mogę się nakręcać