Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej babeczki
Jak mi się rano nie chce wstaćnajlepszy sen wtedy mam. A tu o 8 trzeba leki zaaplikować sobie
no a żeby leki połknąć to musze zjeść coś i potem już koniec spania:/
Marcia, Edysiek ja za tydzień teź uskutecznię wypuszczanie KubulkaNo chyba że sam zechce wyjść
Yupiiiii już koniec 36 tyg![]()
Jestem cala i nadal w dwupaku,mimo ze skurcze sa regularne,rowarcie nie postepuje,aczkolwiek dzisiaj bylam u mojej lekarki i powiedziala ze do wieczora powinnam urodzic... mimo wszystko mam straszna blokade i to niestety tez spowalania porod ale poki co czuje sie dobrze,dzidzia tez.
przepraszam ze nie opisze Wam tego co stalo sie wtedy w szpitalu,ale niechce Was dodatkowo stresowac,
Agutka dziekuje.
Niunia trzymam mocno kciuki zeby szybko i sprawnie poszlo i bez stresow!!!!!
Djmka super ze u Was wszystko ok. Zagladaja do nas jak tylko sie ogarniecie w domu i pisz co u Was.
Edysiek u mnie tez totalna niemoc. Bylam w urzedzie i tak mnie to zmeczylo ze nie mam na nic sily. Dobrze ze Tymek chociaz grzecznie sie bawi to ja odpoczywam.
Chcialam zaznaczyc ze nie moge rodzic w piatek!!! Moja mama stwierdzila dzisiaj ze w piatek wyjezdza do Krakowa na weekend. Wiec jakby sie cos zadzialo to nie mialabym z kim Tymka zostawic. Takze albo rodze juz albo dopiero w przyszlym tygodniu.
Eh chyba pojde po druga kawe.
Witam :-) chciałam tylko się zameldować że żyję i dochodzę powoli do siebie :-) Niunia przekochana do schrupania :-) ładnie je, śpi i oby to trwało jak najdłużej :-) trudno mi będzie nadrobić wasze wpisy ale postaram się być na bieżąco :-) no i czekamy na kwietniowe dzieciaczki bo w końcu ten kwiecień się zaczął :-)
wec jeszcze jest co śledzic.
no to w ten sposób może do Bożego Narodzenia znajdę właściwy moment dla wszystkich 

... no przecie ja NIE WIEM. Wyłączę telefon, przysięgam.

:-) Ostatnią kobitkę przyjęłam tydzień temu. Przypłaciłam to 4 dniowym bólem kręgosłupa, spojenia i hemoroidami. No bez kitu nie da rady 
Strasznie mnie dobija!! Syn dziś do mnie - "mamo Ty masz tak wielki brzuch, że chyba zaraz wybuchniesz!!" - no to mi dowalił