Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No zobaczymy... tylko, że nic nie wskazuje na to... czop na swoim miejscu, skurczy brak, tylko mam aktywną dzidzię w brzuchu ale to normalka więc zobaczymy... AAAAaaaaa wiecie co??zeszła mi opuchlizna ze stóp !!!:-) Nie mam pojęcia co pomogło ale na pewno mi to nie przeszkadza:-) Myślałam, że zejdzie dopiero po porodzie a tu proszę jaka niespodzianka
hahaa 
jestem,jestem i nadal zyje tym ze jutro urodzimyMarcia nie placzemy
Najlepsze jest to ze dzisiaj poszlam umyc okna,no bo swieta,brudne byly itd; no i umylam i sie zaczelam zastanawiac dlaczego to niby ma byc sposob na przyspieszenie porodumhhh niewiem

nie, tak juz mi poprostu odwala bo tyle tych magicznych sposobow a na mnie nic nie dziala
no jeszcze olej rycynowy zostal ale chyba raczej wole poczekac bo cos czuje z moim szczesciem spedze godziny na "klozecie" po czym wszystko minie
Agmaa no tak sobie wlasnie myslalam tylko ze rece mozna podniesc i bez mycia okien,pomachac nimi,pocwiczyc hehenie, tak juz mi poprostu odwala bo tyle tych magicznych sposobow a na mnie nic nie dziala
no jeszcze olej rycynowy zostal ale chyba raczej wole poczekac bo cos czuje z moim szczesciem spedze
godziny na "klozecie" po czym wszystko minie![]()
jestem,jestem i nadal zyje tym ze jutro urodzimyMarcia nie placzemy
Najlepsze jest to ze dzisiaj poszlam umyc okna,no bo swieta,brudne byly itd; no i umylam i sie zaczelam zastanawiac dlaczego to niby ma byc sposob na przyspieszenie porodumhhh niewiem