reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Matko jak nas mało na placu boju zostało:)

Ja właśnie wróciłam z KTG. Czynnosci skurczowych brak, Kubus ok. Rozwarcia nie ma za bardzo. Jakieś 0, 5cm przepustu, resztki szyjki nadal są więc na to wygląda że nie rodzę:) Jutro mój maż przyjezdza na świeta i zostaje juz ze mna:)

reklama
A ja melduję, że u mnie powoli się akcja rozkręca - najwyższy czas! Czop krwawy odszedł, skurcze tak co 15 minut, ale takie całkiem całkiem. Na razie jeszcze spokojnie w domku i w sumie nie pali mi się jazda po nocy, więc jeśli akcja będzie rozpędzać się tak jak poprzednio, to rano do szpitala :-)

Zuzanka powodzenia. Oby sie szybciutko rozkrecilo.

Niunia a jak u Ciebie? Mnie chyba bierze. Skurcze od 20 regularne, aktualnie co jakies 7 minut ale takie raczej konkretne i raczej coraz mocniejsze. Tfu, tfu obym znowu nie zapeszyla ale chyba najwyzsza pora wiec mam nadzieje ze jednak tym razem. Maz okupuje lazienke ale jak wyjdzie to skocze pod prysznic i zobaczymy. Postaram sie jeszcze odezwac.

Jeszcze raz tu wejde i sie rozplacze:-(Marcia u mnie dupa jak zwykle ,zreszta po tym parku jestem tak zmeczona ze ide zaraz spac,ale za ciebie trzymam kciuki,oby teraz sie udalo:tak:bede zagladac co pare godzin jak sie przebudze w nocy;-)

reklama
Do góry