reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja wysprzątałam mieszkanko od mycia okien, wycierania kurzy na szafach po szorowanie podłogi na kolanach i jaki efekt??? skurczy brak aleee chociaż mieszkanko czyste :-D

Oliwia a kiedy przyniosą Ci Maluszka??

reklama
Hej dziewczyny :)
My jesteśmy od niedzieli w domku . Czyli święta spędzone z rodzinką i oczywiście samymi pysznościami :)
Patrycja ogółem grzeczna pierwsze kąpania mamy za sobą daliśmy radę szczególnie Paweł . Budzi się tak koło 1 potem koło 3-4 i o 6 tak trzy razy w nocy :) ale nie płaczę zbyt dużo .
Dzisiaj była położna i wszystko gra w najlepszym porządku pępek odpadł juz w poniedziałek . Jutro jedziemy załatwiać dokumenty czego się obawiam szwy przy większym chodzeniu ciągną i bolą ale staram się już robić wszystko sama . W piątek czeka mnie ściąganie ich czego się obawiam ale damy radę pewnie gorzej niż przy porodzie nie będzie .

Wszystkim mamą serdecznie gratuluję zdrowych dzieciaczków :)
A tym czekającym aby się w końcu ruszyło na dobre :) Pozdrawiamy i trzymamy za wszystkie kciuki i dużo zdrówka dla wszystkich.

Lizzy gratulacje!!!! Wracaj szybko do sil.

U mnie dzisiaj spokoj, az nudno. W ogole nie czuje sie porodowo. Mlody tez wyjatkowo spokojny i ospaly dzisiaj, jakbym dziecka w brzuchu nie miala..... na ktg tez zapis byl bardzo plaski bo spal. Troche mnie to niepokoi. Ale moze zbiera sily na jutro.... Musze sie najesc dzisiaj bo jutro mam byc na czczo do tej indukcji. A na kolacje przyniesli jeden plasterek szynki, kawaleczek papryki i odrobine miodu.... normalnie szalenstwo. Ale maz mi zaraz cos dowiezie.

reklama
Do góry