Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Nic tylko rąsie i drzemki po 15 minut
. Zepsuła się nawet na spacerach. Kiedyś można było z nią chodzić 1,5godziny i spała ładnie. Teraz ryczy w wózku. Muszę na każdym spacerze ja wyciągać i lulać od nowa. A nawet jak śpi to trzeba cały czas chodzić, nie mogę nawet na minutę przysiąść na ławce bo ryk i trzeba jechać dalej
. Kurczę GPS-a ma czy co
. Kładzenie na brzuszku do łóżka też nie zdało egzaminu, łóżeczko to zło tego świata i moje dziecię nie życzy sobie w nim spać. Załamka normalnie:-(
Ja chodzę wściekła a mąż załamany że coś może być źle i to coś poważnego:-(Niech ktoś naprawi też moje dziecko. Nic tylko rąsie i drzemki po 15 minut
. Zepsuła się nawet na spacerach. Kiedyś można było z nią chodzić 1,5godziny i spała ładnie. Teraz ryczy w wózku. Muszę na każdym spacerze ja wyciągać i lulać od nowa. A nawet jak śpi to trzeba cały czas chodzić, nie mogę nawet na minutę przysiąść na ławce bo ryk i trzeba jechać dalej
. Kurczę GPS-a ma czy co
. Kładzenie na brzuszku do łóżka też nie zdało egzaminu, łóżeczko to zło tego świata i moje dziecię nie życzy sobie w nim spać. Załamka normalnie:-(
Wczoraj dzwonili do mnie że szpitala z wynikami bilirubiny i jest trochę niższa niż była na badaniu 6ego maja ale wciąż za wysoka, więc pediatra życzy zobaczyć sobie Emmę wcześniej i wizytę z 10-ego czerwca przesunięto mi na 3-ego. Dodatkowo coś wspominała o scan'ie więc pewnie miała na myśli usg wątroby. Wcześnie się obudziliJa chodzę wściekła a mąż załamany że coś może być źle i to coś poważnego:-(
ja z pralką nie wyrabiam na 4 osoby z brudzącym się 5 latkiem, małym ulewaczkiem i nami (tyle że na nas też ulewa!! a my się dość intensywnie ludziom pokazujemy codziennie)