TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
No jak tak mówicie to może się zdecyduje....bo kusi to może oj kusi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Truskawkowa - gratulacje, ja znowu zaczynam od jutra :/ jedyne co zrobiłam to na sniadanie jem owsiankę, robię w miarę lekkie obiady i trochę ograniczyłam słodycze.
Madzikm - ja od urodzenia mieszkałam na wsi, w Krakowie spędziłam 4 lata - pracując i studiując. Miasto super, Wszystko fajnie ale ten smog i hałas dawały popalić. Najgorsze było dla mnie lato.
Morze - super, Asia jedźcie i nie zastanawiaj się. Moj też na mm i jak gdzies idziemy czy jedziemy to termos, ciepła woda i wszystko gra.
Mam nadzieje, że uda nam się wyskoczyć do Zakopanego chociaż na dwa dni. Na tą chwilę zapełnia nam sie kalendarz : chrzciny, ginekolog, pediatra, dentysta, fryzjer itd. 13 sierpnia moje dziecię ma profesjonalną sesje zdjęciową![]()
Pozdrowienia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tylko czy maluch wytrwa 5 godzin w aucie.... Ale chyba sie skusimy-o ile czas i pogoda na to pozwoli
. Jeść nie chciała, pielucha sucha, marudziła po 10 minut i zasypiała. Ja dziś ledwo funkcjonuję
. Jak ty ogarniasz 6-tkę dzieci jest poza moim wyobrażeniem.