Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,ott 21wiek
My już po szczepieniu, jakoś to przeżyłyśmy. A wkłucia były 3, bo nie chcę skojarzonych. Na razie córcia śpi, zobaczymy co będzie później.
I tak jak obstawiałam Kinga waży dokładnie 5500 a ma 61 cm.
U nas też nie tylko łapki w buzi, ale ciągnie też ubranka, swoje i moje przy karmieniu.
Zuzanka ja też mam chyba 2 tescowe bodziaki na 56 i są dobre.
A te rozmiarówki to każda inna. I albo moja ma długie nogi, albo tak szyją, bo niektóre pajace są niby dobre a podwijać rękaw muszę.
Właśnie kończę pakowanie i jak mąż wróci to jadę do rodziców na kilka dni :-)
EDYSIEK to Kinga trzyma linię i dobrze,oby po szczepieniu była spokojna.
KROCZEK kubuś za to jak przystało na chłopa waży,moja 2tygodnie temu ponad 7kg miała![]()
My też chcemy jechać z Małym nad morze ale muszę moskitere mu kupić i ala namiot żeby w cieniu leżał aaa i myślimy o chuście bo z wózkiem może być ciężko..
W ogóle w niedziele chcieliśmy iść na rodzinny obiad do knajpy i co??? Okazało się , że z wózkiem to niemalże niemożliwe;/ nigdzie prawie nie ma na tyle dużo miejsca żebyśmy się wszyscy zamieścili. Oczywiście chcieliśmy iść do baru mlecznego z wiadomych powodek ale skończyło się na knajpie, która miała ogródek i tam wózek nikomu nie przeszkadzał... masakra ile jest problemu z wózkiem tak samo w sklepach... musiałam okroic liczbę sklepików w których robiłam zakupy bo nie ma tam miejsca, żeby poruszać się wózkiem albo jest kartka na drzwiach, że jest zakaz poruszania się wózkami... porażka też macie w swoich miastach takie problemy??