Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się już niemal weekendowo,
Czytam ile ważą i mierzą wasze dzieciaczki i cofam wszystko co mówiłam. Julek jednak jest szczypiorek. Nie wiem ile waży, ale ubrania nosi 62, co prawda niektóre już go cisną, ale gdzie mu tam do 74
L-oka wczoraj robiłam badanie moczu Młodemu więc normy są takie: ciężar od 1,015 do 1,030, ph od 5 do 7. Reszty nie podali.
Mój Szymek też ciągnie się za ubranko jakby sam chciał się podnieśćale też zauważyłam że musi mieć coś w rączce dlatego przeważnie trzyma sobie w nich pieluszkę. Wczoraj urządził awanturę jak go położyłam na brzuchu, bo mu się odwidziało i już się taka pozycja nie podoba. Za to najlepiej jest na półsiedząco jak może wszystko zobaczyć
A moje dziecko dzisiaj spało książkowo zasnął po kąpieli około 20, potem obudził się na karmienie o 4:28 (pamiętam dokładnie bo kładłam się spać równo godzinę później bo Młodemu nie chciało się spać po jedzeniu) a później po 8 bo skuwają mi aswald pod blokiem na parkingu... Ale i tak pospałam dzisiaj długo i aż się miło wstawało
Muszę w końcu ogarnąć to becikowe ale ja do papierzysk jestem ostatnia.. ale jak się za to nie zabiorę to mąż tego nie ruszy..
I zła jestem trochę bo do domu będziemy mogli wprowadzić się dopiero w listopadzie bo cały czas coś się opóźnia... i jak my tam będziemy mieszkać skoro dalej nie ma drogi dojazdowej??;/ no masakra
Ale nie ma co narzekać, ważne że będziemy u siebie![]()
Witam.
Przypomnialyscie mi o becikowym. Ja tez jeszcze tego nie zalatwilam. Przy okazji przypomnialyscie mi ze musze w koncu do mojej gin pojsc, bo jeszcze nie bylam. A nie wystawila mi jeszcze tej kartki do becikowego odnosnie opieki polozniczej.
Loka normy dla dzieci sa inne i to zalezy tez od wieku dziecka. Np. w morfologii dzieci takie jak nasze maja przewage limfocytow zamiast neutrofili ii jest to normalne, a u doroslego taki wynik wskazywalby np. na infekcje.
Zuzanka wspolczuje tych nocy. Moj starszy juz sie na szczescie naprawil i raczej nie budzi sie w nocy. Zdarza mu sie czasami ale wystarczy go polozyc, poglaskac dwa razy i zaraz usypia. A dzisiaj spal do 8.30 :-) Ignas tylko pobudka o 4 i o 8. Teraz znowu spi juz z 20 minut.
Ale goraco znowu dzisiaj.
Dziewczyny uzywalyscie może wielorazowych wkładek lajtacyjnych?
Jakie becikowe
ja już zapomniałam że było ;-)
Wydaje mi się, że jej się w nich lepiej majta nogami.
. A najlepszą rozrywką jest nasz pies. Tak jej się ryjek cieszy jak go widzi, że gdy nie uszy to by się śmiała na okrągło

. Oby było ich jak najmniej;-). I czyżbyś miała urodziny, bo doczytałam że składano ci życzenia. Wszystkiego najlepszego więc, pociechy z córek i dużo uśmiechu na codzień:-). Miłego pobytu u rodziców.
a z pieluszką jest bardzo związany i najbardziej lubi się bawić właśnie nią. Kładzie sobie ją na buzię, i szybko odsłania, tuli się do niej, wkłada do buzi ... sporo tego jest dlatego mam dużo pieluszek ;-) a dzisiaj w pepco dokupiłam mu prześliczne flanelowe ale te to jako wyściółka do wózka bo dzięki temu się tak mu plecki nie pocą.. w taką pogodę kocyki niestety się nie sprawdzają
Chociaż nie powiem strasznie lubi przytulać się do pieluszki
Zasypia przykładając sobie ją do buzi i czasami zarzuca na nosek i wtedy mu ją zabieram... ot strach i tyle
Ale to prawda co piszesz bo wystarczy, że zarzucę peluszkę na budę od wózka i już śpi