• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kajtuszka - ja osobiście nie słyszałam o tej metodzie, spróbowałam ale na mojego chyba nie działa bo rozdarł się jeszcze bardziej ale to może dlatego, że wybiła godzina karmienia i nie potrafił sie na niczym skupić tylko na ryczenia o butle. Jutro przetestuje ponownie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U nas ten patent sprawdza się jak najbardziej :) i nie boję się że się dziecko udusi to to technicznie niemożliwe pod tetrą, więc bez histerii baby :)

My właśnie wyruszamy na tydzień nad jezioro. Z moimi rodzicami więc czasem będziemy mogli porzucić Olcia :-)

u mnie tez pieluszka to najlepszy przyjaciel,zasypia przy smoczku i pieluszcze wkolo. Matko moje dziecko od wczoraj nauczylo sie strsznie kwiczec,tak przerazliwe ze ciarki ida,i dzisiaj od 6-tej skrzeczala zeby mi starszka nie obudzila musialam ja na dol wziasc i teraz oglada bajke i skrzeczy:sorry2:
Agmaa dzieki za pomysl z ta pieluszka flanelowa bo moja spiac w wozku tez sie strasznie poci musze poszukac takowej:tak:
aaaaaaaaaaaaa oszaleje z tym piskiem:szok:

Cześć moje kwietnioweczki.
Czas w domu ucieka mi przez palce bardziej niz na urlopie... nie mam czasu czytac a i z pisaniem licho.
Wiedze ze o magii pieluszki bylo :) ja do tego dokladam smoczek lovi (na wyjezdzie mialam tematyczny bo z serii marine, nad morze jak znalazl) i Olo moze wtedy wszystko i zasnac i pobawic sie i poczekac na raczki, no jedynie oczekiwanie na mleko odpada bo ktu jest teraz zaraz natychmiast.
Przyjechal tata i pomaga w malowaniu to maz samotny nie jest z remontem.tylko mnie w ten upal w domu trrafia

Witam :-)
Melduję się z gościny u rodziców.
Córci po szczepionce nic nie było, tylko spała jak smok. Jak zasnęła wieczorem to obudziła się dopiero o 4, a później przed 7. Aż mnie cycki bolały od nadmiaru mleka. A bałam się jak będzie spała na nowym miejscu, w dodatku u rodziców w bloku gorąco, nie to co u nas.
Pierwszy spacer w spacerówce zaliczony, trochę zdziwiona była bo jechała przodem do kierunku jazdy i widziała wszystko i ani myślała spać.
Dzisiaj do południa byliśmy na działce, a jest koło lasu więc całkiem przyjemnie tam się siedzi. Jak się trochę ochłodzi obiecałam starszej loc\dy i plac zabaw, więc ciągle jestem w ruchu. Ale to dobrze, bo jak to u mamy ciągle coś dobrego do jedzenia :-D

Becikowe :szok: Jakie becikowe :-p ja już zapomniałam że było ;-)

kurde, a ja mojego dzis w spacerowke wsadzilam i plakal, myslalam, ze dlatego, ze mnie nie widzi, zmienilam na gondole i tez byl ,arudny, ale w koncu zasnal. Nie wiem czy probowac, czy poczekac?

U nas tez pieluszka na buzi i tylko wtedy śpi spokojnie;-).

VILTUTTI miłego wypoczynku,dziadkowie pomoga przy Olku to odpoczniesz:tak:.

A ja nie wiem już co robić,moja ma takie zatwardzenie,nigdy tego nie było a teraz robi malutkie twarde bobki w bólu i krzyku,juz wsadziłam czopka glicerynowego ale wypycha i wychodzi w tym bobku zaklejony,dałam dzis jabłuszko przecier,wypiła butle rumiankowo koperkowej takiej siekiery z saszetki i nic:no:,dupcia podrażniona juz czerwona cała przy odbycie,chyb tylko lewatywa mi zostaje:-(

U nas tez pieluszka na buzi i tylko wtedy śpi spokojnie;-).

VILTUTTI miłego wypoczynku,dziadkowie pomoga przy Olku to odpoczniesz:tak:.

A ja nie wiem już co robić,moja ma takie zatwardzenie,nigdy tego nie było a teraz robi malutkie twarde bobki w bólu i krzyku,juz wsadziłam czopka glicerynowego ale wypycha i wychodzi w tym bobku zaklejony,dałam dzis jabłuszko przecier,wypiła butle rumiankowo koperkowej takiej siekiery z saszetki i nic:no:,dupcia podrażniona juz czerwona cała przy odbycie,chyb tylko lewatywa mi zostaje:-(

Biedactwo :(
Jak tylko widzę, że kupa w bramkach startowych to robię mu "rowerek" albo delikatnie dociskam nóżki do brzuszka i wychodzi jak złoto :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My nadal w gondoli ale dlatego ze siedzimy na dzialce i nigdzie wozka znosic nie musze. Wyjezdzam z garazu i juz (albo i nie, bo czasem tak goraco jest ze sobie spi w srodku przy otwartych drzwiach a przynajmniej slonko mu nie swieci) Spacerowki jeszcze nie probowalam ale pewnie na jakis wyjazd tez bym ja zabrala bo gondola za duzo miejsca w bagazniku zajmuje. A jutro jedziemy do rodzinki meza z zaproszeniami na chrzciny to moze sprobujemy z ta spacerowka.

Ja malemu pieluszki nie daje bo jakos sie boje ze sie w nia poowija. Ale musze znalezc taka przytulanke Tymka, taki kawalek materialu z glowka malpki. Moze mu sie spodoba bo ewidentnie ma wielka potrzebe lapania za kazdy mozliwy material. No i zachwyca mnie z kazdym dniem coraz bardziej. Od wczoraj przekreca sie z plecow na brzuch tylko jeszcze nie potrafi poradzic sobie z raczka ktora mu pod klata zostaje. No i smieje sie do mnie w glos. Dzisiaj mial wielka radoche jak mama kichnela :-d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry