• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobry:-)
Faktycznie - cicho coś - pewnie większość jesienna chandra dopadła:tak: Dziś ja urzęduję w domu a mąż wybył na dwanaście godzin do pracy. Moje jednak w zasadzie całkiem grzeczne dziecko obudziło się dziś dopiero o 8:40, więc w sumie jakieś 5,5 godziny spałam po pracy a potem strzeliła drzemkę od 11:20 do 13:40:szok:Więc ja grzecznie, w myśl zasady jak dzieć śpi to mamusia też , ładnie pospałam ze dwie godziny:tak:Teraz znów drzemie po spacerze i butli ale wykorzystałam ten czas na prysznic, odgruzowanie kuchni i teraz forum:-)
Agunia - ale trafił ci się egzemplarz:-) Miłość syna do matki - ogromna i bezwarunkowa widzę, chociaż mozna sobie zadać pytanie ??? Czy Julek kocha całą mamę czy tylko cyce:-D
Ok - słyszę małą - lecę. Do później:-)

reklama
MILENKA - jaka z córci urocza elegantka :)

Magda - nie martw sie u mnie Filip też tak miał, przesypiał całe noce i zaczął sie budzić dlaczego nie wiem, samo przeszło po tygodniu :) któraś z dziewczyn też kiedyś pisała, że jej Dzieć miał tego typu "awarie".

Edysiek - zdrówka dla Kini :)

Magda Ciosek - super mąż i oczywiscie da radę a Ty masz się wyluzować i dobrze bawić, czekamy na relacje :)

Ostatnia edycja:
https://m.facebook.com/****owemieszkania?v=timeline&filter=1Nic nie pisze bo jak to ładnie MadzikM ujęła totalna chandra mnie dopadła.. wrzucam tylko link na poprawę humoru :) poczytajcie komentarze... Myśmy się z mężem poplakali i prawie dziecko obudzili

Chyba linka forum zepsuło... na fb trzeba znaleźć "chu**we mieszkania do wynajęcia" tylko bez gwiazdek. Polecam też "chu**wa pani domu" :) idę spać bo umieram

Ostatnia edycja:
reklama
MIKA u nas tez nocka nie fajna 2razy butla i od 5 do siebie musiałam wziaść i drzemała mi na ręce.

TRUSKAWKOWA Ja dziś wymiekam ze sprzątaniem bo ledwo wstane a jakby kran odkręcił:no:

U was też taka kiepska pogoda?u mnie mokro,brzydko a sama z dzieciakami,mam nadzieję że chociaż na chwilę wyjdziemy,bo oszaleję z nimi w domu:crazy:.Wponiedziałek ma dostawa cebul przyjechać a tu ma lać cały tydzień,błoto i jak je posadzić.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry